Acasa MagazinLife George Michael a lansat piesa pentru nunta prinţului William cu Kate Middleton – VIDEO

George Michael a lansat piesa pentru nunta prinţului William cu Kate Middleton – VIDEO

scris de B.C.R
2 afisari

Cântăreţul George Michael a dezvăluit că melodia pe care o va interpreta la nunta prinţului William cu Kate Middleton este un cover al piesei „You and I”, cântată în original de Stevie Wonder în 1972.

Printul-William-Kate-Middleton-George-Michael-melodia-You-and-I-casatorie-nuntaInterpretul în vârstă de 47 de ani, care a fost un prieten apropiat al regretatei prinţese Diana, mama prinţului William, crede că această melodie este alegerea perfectă şi i-a încurajat pe fanii săi să descarce gratuit de pe internet această piesă, informează femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

Melodia se numeşte ‘You and I’. A fost scrisă în 1972 şi înregistrată tot în 1972 de minunatul domn Stevie Wonder”, a declarat Michael la emisiunea „Piers Morgan Tonight” de la CNN.

George Michael a reuşit să vină cu această idee şi să înregistreze melodia într-o săptămână. Alegerea sa a fost inspirată de vremea frumoasă din Londra, din ultima perioadă, dar şi de dorinţa de a-şi exprima bucuria faţă de căsătoria lui William cu Kate.

„Ideea mi-a venit săptămâna trecută, de fapt, cu o săptămână în urmă, cum că ar trebui să îmi exprim fericirea faţă de această nuntă„, a mai spus artistul.

Vedeta a mai spus că este de părere că prinţesa Diana, care a murit într-un accident de maşină în 1997, a fost un părinte „fantastic” pentru prinţii William şi Harry.

„Cred că a fost o mamă absolut fantastică. Cum altfel aceşti băieţi ar fi supravieţuit atât de bine?” a mai spus Michael.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult