Acasa MagazinLife George Michael: Nu mai fumez canabis de peste un an

George Michael: Nu mai fumez canabis de peste un an

scris de S. P.
2 afisari

George Michael a dezvăluit că a renunţat de „peste un an şi jumătate” să mai fumeze canabis, conform unui interviu oferit revistei The Big Issue.

George Michael a renunţat la canabis

George Michael a renunţat la canabis (foto: .eonline.com)

„Nu mai fumez deloc. Am renunţat complet. Nu m-am mai atins (de canabis) de mai bine de un an şi jumătate”, a declarat starul pop britanic.

George Michael a precizat şi că, în perioada în care a fost în închisoare, la Pentonville, în 2010, după accidentul de maşină pe care l-a provocat din cauza consumului de canabis alături de antidepresivul Amitriptyline, i-a fost mai uşor pentru că ştia că „a meritat” să ajungă după gratii.

„Închisoarea nu a fost ceva prea plăcut. Mi-am spus doar că trebuie să ţin capul jos şi să trec şi prin asta. Până la urmă mi-a fost mai uşor în închisoare decât aş fi crezut pentru că am înţeles că era o pedeapsă meritată… Am fost copleşit de dragostea şi susţinerea pe care am primit-o în acea perioadă din partea fanilor”, a susţinut el, scrie Agerpres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult