Acasa MagazinLife Gerard Butler a oficializat relaţia cu Mădălina Ghenea

Gerard Butler a oficializat relaţia cu Mădălina Ghenea

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Actorul din Marea Britanie a recunoscut relaţia cu românca Mădălina Ghenea, despre care afirmă că ar fi „dragoste la prima vedere”.

Gerard Butler a oficializat relaţia cu Mădălina Ghenea

Actorul Gerard Butler a spus într-un articol publicat în Men’s Journal că, impresionat de frumuseţea româncei, a invitat-o imediat într-o călătorie în Islanda, precizând că a avut „ o presimţire bună” despre Mădălina. Butler a cunoscut-o pe Madălina Ghenea, în vârstă de 24 de ani, în timpul filmărilor pentru reclama la lame de ras Super Max, un brand din Dubai, potrivit mediafax.

Dacă până de curând relaţia dintre Ghenea şi Butler a fost doar un zvon, fotografii ediţiei italiene a Vanity Fair i-au surprins recent pe cei doi în ipostaze tandre şi intime. Mădălina Ghenea şi Gerard Butler au fost împreună la cumpărături, au mâncat stridii şi s-au sărutat în public.

Mădălina Ghenea a devenit cunoscută după ce a apărut, în Italia, într-un spot publicitar pentru o companie de telefonie mobilă, alături de Raoul Bova, urmând ca în 2013, să apară în filmul „Dom Hemingway”, de Richard Shepard, alături de Jude Law. Aceasta nu e prima dată când românca este vizată de zvonuri legate de o relaţie cu o celebritate de la Hollywood, anul trecut fiind informaţii care dadeau ca sigură o idilă între Mădălina şi Leonardo DiCaprio.

Gerard Butler este un actor născut în Glasgow, Marea Britanie, în 1969. Printre filmele în care a jucat se numără „Lara Croft: Tomb Raider”, „Fantoma de la Operă”, „PS: I love you”, „Rocknrolla”, „Gamer”, „300 – Eroii de la Termopile” şi „Law Abiding Citizen”. Britanicul o reputaţie de cuceritor, actorul având în trecut relaţii cu nume celebre de la Hollywood – Jessica Biel, Jennifer Aniston, Lindsay Lohan, Paris Hilton, Ashley Greene.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult