Acasa MagazinLife Ghinion îngrozitor pentru 4 infractori români din Franţa. Vezi ce au păţit!

Ghinion îngrozitor pentru 4 infractori români din Franţa. Vezi ce au păţit!

scris de L.M.
3 afisari

Ghinion îngrozitor pentru patru infractori români din Franţa. Aceştia au furat cardul mamei actualului ministru de Interne, Manuel Valls.

catusePatru români, două cupluri, au fost condamnaţi luni seara la Paris la pedepse cu închisoarea pentru furtul şi utilizarea frauduloasă, în mai, a cardului de credit al mamei ministrului francez de Interne Manuel Valls, realatează Le Parisien.

Totul a început pe 14 mai, când mama ministrului, în vârstă de 68 de ani, îşi făcea cumpărărturile într-un magazin Monoprix din Arondismentul IV. Ea nu le-a observat pe cele două românce, în vârstă de 20 şi, respectiv, 25 de ani, care s-au uitat peste umărul ei în momentul când a introdus codul pin, la casă. La puţin timp după aceea, Gabi-Ionel Petcu, în vârstă de 24 de ani, a introdus discret mâna în poşeta acesteia şi i-a sustras cardul de credit, transmite Mediafax.

Aceştia au furat de la mama şefului poliţiei franceze fără să ştie, comentează cotidianul francez. Retragerile de bani şi cumpărăturile frauduloase au început imediat. În total, de pe card au fost retraşi fraudulos aproximativ 3.000 de euro.

1 comentariu

geek-a-contra 26-06-2012 - 10:35

care ghinion, bre? cind te apuci de furat nu ai ghinion sau noroc, iti asumi riscul de a fi prins si atit. daca o luam asa atunci si nastase a avut ghinion, altfel este baiet bun…….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult