Acasa MagazinLife Ghost Rider de România. Vezi când are loc premiera VIDEO

Ghost Rider de România. Vezi când are loc premiera VIDEO

scris de M.A.
8 afisari

„Ghost Rider 2 – Spirit of Vengeance”, care a fost filmat şi în România, va avea premiera pe marile ecrane româneşti pe 24 februarie.

Ghost-Rider-2-Spirit-of-Vengeance

Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance

La fel ca în primul film „Ghost Rider„, rolul principal în „Ghost Rider 2 – Spirit of Vengeance” îi aparţine în lui Nicolas Cage. Pelicula este regizată de Mark Neveldine şi Brian Taylor, care au mai regizat împreună „Crank”, „Crank: High Voltage” şi „Gamer”, şi este produsă de Sony Pictures, transmite Mediafax

Filmările pentru această producţie au avut loc şi în România, la Studiourile Castel, la sfârşitul anului 2010 şi la începutul anului trecut.

Actorii români care joacă alături de Nicolas Cage în acest film sunt Cristi Iacob, Valentin Popescu, Sorin Tofan, Constantin Puşcaşu şi Ioan Andrei Ionescu.

Potrivit site-ului imdb.com, filmul „Ghost RiderSpirit of Vengeance” urmează să fie lansat în Statele Unite ale Americii pe 17 februarie 2012. Filmul „Ghost Rider„, lansat în 2007, a avut încasări de 228,7 milioane de dolari. Pentru rolul din acest film, Nicolas Cage a fost nominalizat la Zmeura de Aur, pentru cea mai proastă prestaţie actoricească a anului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult