Acasa MagazinLife Gigel Frone şi femeile în finala Românii au talent (video)

Gigel Frone şi femeile în finala Românii au talent (video)

scris de L.M.
164 afisari

Gigel Frone a fost una din marile surprize din sezon doi, de la Romanii au talent. La preselectii, Mihai Petre a fost singurul care a apasat pe „X” si a ajuns sa regrete ca n-a avut rabdare!

Gigel Frone si femeile in finala Romanii au talent (video)

Gigel Frone si femeile in finala Romanii au talent (11 mai 2012)

In finala de la Romanii au talent de vineri 11 mai 2012 tonomatul Gigel Frone a schimbat mai multe palarii pe parcursul prestatiei sale – cate palarii, atatea piese. Gigel Frone a inceput sa faca dedicatii inca dinaintea inceperii finalei. El si-a facut repetitiile cântându-le tuturor celor prezenti melodii. Gigel Frone a avut o melodie pentru fiecare.
A facut dedicatii juratilor de la Romanii au talent, dar si regizorului Dragos Buliga, care l-a cooptat in serialul „Las Fierbinti„.

De la un sombrero, Gigel Frone ajunge să poarte un clop de maramureşean, ba chiar şi o pălărie de cowboy. „Cânt pentru toţi fanii mei„, a spus cântăreţul în aplauzele sălii, anunţând că el cântă şi pentru regizorul serialului Las Fierbinţi, Dragoş Buliga.

Gigel Frone in finala Romanii au talent

„Eşti tonomatul„, i-a spus Smiley, care a anunţat că-l va chema pe Gigel Frone la ziua lui. Juratul Mihai Petre nu a rezistat şi a glumit recomandându-i concurentului să-şi schimbe numele în Gigel Internaţionalul,asta pentru că trubadurul a demonstrat că ştie să cânte în mai multe limbi străine, ba chiar a primit oferte şi în străinătate. Frone a anunţat că nu va juca doar în serialul Las Fierbinţi, probabil într-un nou sezon, ci şi într-un film american.
„Ar trebui sa-ti schimbi numele de scena in Gigel internationalu”, i-a sugerat Mihai Petre, cu referire la repertoriul muzical extrem de divers abordat de concurent. „Cred c-o sa-mi pastrez numele de scena asa cum e”, a raspuns Gigel Frone. Andra se ridicase in picioare spre final, ca sa danseze pe melodiile lui:  „E clar, tu ai lipici la public!”

r.a.t. 11.5.2012 -part6 de staycu

1 comentariu

Chris P. 12-05-2012 - 19:10

si ca sa atrag oprobriul public, in continuare critic acest show, cu regie ordinara…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult