Acasa MagazinLife Gigi Becali în prima dragoste mare, cu ciorapii de lână în picioare…

Gigi Becali în prima dragoste mare, cu ciorapii de lână în picioare…

scris de Ziua Veche
3 afisari

Gigi Becali a petrecut prima noapte de dragoste cu ciorapii de lână în picioare, spune Gheorghe Florescu într-un interviu acordat prosport.ro. În „povestirile de Bucureşti” ale lui Florescu din cartea „Memoriile unui cafegiu” apar personalităţi de azi şi de ieri, oameni importanţi atunci şi acum şi chiar fotbalişti sau personalităţi din fotbal. De la Gică Hagi la Gigi Becali e doar o distanţă de-o pagină în memoriile cafegiului.


Amorezul avea ciorapii de lână în picioare!

Înainte de religie, de Steaua şi de politică, Gigi Becali era foarte pasionat de fuste. Prima experienţă sexuală a lui Gigi s-a consumat cu descendenta unui înalt demnitar comunist, purtând ciorapi de lână în picioare!

Cum era tânărul Gigi Becali? Se spune că ar fi avut reputaţia unui cuceritor…

În tinereţe, Gigi a cunoscut-o pe fiica Licăi Gheorghiu, care era fata lui Gheorghiu Dej. Acesta din urmă i-a înfiat pe toţi copiii Licăi, pentru ca, după moartea sa, nepoţii să aibă drepturi egale cu cele ale copiilor. Gigi a avut o aventură de cinci ani cu Mândra Camelia Gheorghiu. Aceasta s-a îndrăgostit de Gigi Becali, iar el i-a făcut declaraţii puternice de dragoste, soldate cu rămânerea peste noapte la fată. A fost pentru prima dată în viaţa lui…

Pare o relaţie eterogenă…

Clar. Când s-a ridicat Gigi din pat după acea noapte, Camelia a observat că amorezul ei avea ciorapii de lână în picioare. I-a atras atenţia…

Acum poartă ciorapi mult mai fini…

El e Războinicul Luminii doar! A luptat cu sabia împotriva comuniştilor, ca Mihai Viteazul. Dar cum dracu’ să stai în pat cu ciorapii de lână în picioare?! Sper să înţeleagă gluma, mai ales că totul e real.

„Făceau troc cu arabii. Cu acordul securităţii, bineînţeles! Becali a avut noroc cu Gică Hagi!

Gheorghe Florescu explică modul în care „Regele” a salvat pe vremea lui Ceauşescu oile care l-au făcut bogat pe Gigi. Despre originile relaţiei dintre părţi, Gică Hagi şi membrii familiei Becali vorbesc puţin şi ambiguu. A fost nevoie de o „cârtiţă”, după cum se categoriseşte chiar Gheorghe Florescu, pentru a afla că Gigi Becali îl ajuta pe Hagi să… iubească, în timp ce „Regele” îi ocrotea oile!

Care era relaţia dumneavoastră cu familia Becali?

Şi eu, ca şi Giovani, de exemplu, aveam mici afaceri pe bulevard. Am fost „bulevardist”. Tata era în închisoare şi am fost copil al străzii. Am făcut afaceri cu bilete de cinema, de circ. Am avut o mică relaţie cu Giovani prin ’60, dacă nu mă înşel, când am reuşit să-i dau nişte bilete la Harlem Globetrotters.

Aceasta a fost singura legătură?

Am cunoscut în timp familia Becali, am intrat printre ei. Eu sunt un om care culege informaţii. Un fel de cârtiţă (râde cu poftă). L-am cunoscut personal pe Anastasie Becali, tatăl lui Gigi. Tase era, poate, un altfel de om. Mai retras când venea vorba de marile afaceri, dar în rest era la fel de spontan. Familia Becali a avut noroc cu Gică Hagi.

Adică?

Ceauşescu dăduse ordin ca toate oile din zona oraşului să fie duse la munte, ca să nu mai facă ravagii. Atunci, Tase a luat oile şi le-a dus în pădure, iar ceilalţi oieri le-au vândut. Dacă nu mă înşel, Becali le-a cumpărat de la amărâţii ăia. Le-a luat pe nimica toată. Iar Hagi a intervenit la Valentin Ceauşescu şi familia Becali a reuşit să-şi menţină turmele. Ulterior au luat legătura cu o serie întreagă de arabi şi făceau troc. Dădeau oaia şi luau dolaru’. Cu acordul Securităţii, bineînţeles. Aşa au ajuns ei cei mai mari ciobani din zona Capitalei…

Cine este Gheorghe Florescu

Autorul cărţii „Memoriile unui cafegiu” s-a născut la 8 mai 1944, în Bucureşti. La vârsta de 8 ani, după arestarea tatălui său, Gheorghe Florescu începe să lucreze ca „băiat de prăvălie”, apoi ca ajutor al unchilor săi, care vindeau în Piaţa Vitan. În martie 1971 preia de la mentorul său, cafegiul armean Avedis Carabelaian, magazinul de cafea şi dulciuri din bulevardul Hristo Botev. Acest loc a devenit treptat un loc de atracţie pentru lumea artistică a Bucureştiului. În acest loc are drept clienţi mari personalităţi ale vieţii literare, artistice şi sportive, dar şi figuri marcante din Justiţie, Miliţie şi Securitate. În prezent, deţine un mic magazin de cafea în zona Pieţei Rosetti. După cartea sa a fost făcut un film documentar intitulat „Amazoanele Securităţii”.

Citiţi mai multe pe prosport.ro.

0 comentariu

jan dinu 21-09-2010 - 16:50

OBRAZNICATURA – specifica !
JD

Parpanghel 21-09-2010 - 19:27

Hop ca iese si dementica, sa faca senzatie. La timpuri noi, tot cu gunoi!De fapt in famelie tupeul nec plus ultra este traditie revolutionara, ia de rasfoiti cum SERGHEI si alti cativa ca iei, faceau escapade pe la ROMA, dotati modest cu saci de de bani (valuta forte) pe cand alde pulimea, ne desfatam cu adidasi, festhe oceanic si alte bunatati. Ai siktir profund, curvulito!

cercetas 21-09-2010 - 21:46

asa se cade
desi 18 parca ar fi mai bine, dar sunt milos

hasu 22-09-2010 - 07:03

poate o sa ramai cu ele

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult