Acasa MagazinLife Gina Pistol, noua prezentatoare MasterChef de la Pro TV

Gina Pistol, noua prezentatoare MasterChef de la Pro TV

scris de L.M.
156 Afisari

Gina Pistol, din nou la TV. A fost anunţată azi noua prezentatoarea a emisiunii culinare MasterChef. Fosta prezentatoare a emisiunii Chefi la Cuţite de la Antena 1 se reîntâlneşte cu cei trei chefi, după o absenţă de mai bine de un an, de când aceasta a luat decizia de a se retrege o perioadă din televiziune.

„Pentru mine, MasterChef este o provocare care cred că a venit în cel mai bun moment. Dacă în 2013 eram în postura de concurent MasterChef, unde am simţit ce înseamnă să găteşti sub presiunea probelor, acum, după mai bine de 10 ani, intru în rolul de gazdă a emisiunii. Sunt pregătită să împart toate bucuriile cu concurenţii, să descopăr oameni frumoşi şi interesanţi, dar şi să trăiesc emoţiile ce vor umple platoul de filmare”, a declarat Gina Pistol. 

Prezentatoarea MasterChef România mai spune că revederea cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu şi Chef Cătălin Scărlătescu a fost ca o reîntâlnire cu prieteni apropiaţi.

 

„Revederea cu cei 3 chefi a fost exact aşa cum m-am aşteptat: ca o reîntâlnire cu prieteni dragi – emoţionantă, plină de bucurie şi cu planuri şi speranţe pentru ce va urma. Şi credeţi-mă, vor urma multe seri pline de entertainment pur, zâmbete, poveşti de viaţă şi personaje absolut fascinante”, a spus Gina Pistol.

După o colaborare de 7 ani cu Antena 1, timp în care a fost prezentatoarea emisiunilor Chefi la cuţite şi Asia Express, Gina Pistol a luat o pauză de la televiziune în februarie 2023.

Astfel, Gina şi cei trei chefi se întâlnesc de data aceasta la Pro TV, iar noul sezon MasterChef va fi difuzat în această toamnă.

De-a lungul timpului, Gina a participat la numeroase emisiuni ca Ferma vedetelor, Sunt celebru, scoate-mă de aici, MasterChef cu vedete (Pro TV), Poftiţi pe la noi şi Serviciul Român de Comedie (Antena 1).

Apariţiile Ginei Pistol la TV. Şi concurentă, şi prezentatoare:

– În 2010, Gina a făcut parte din emisiunea Clubul de poker, prezentată de Andrei Gheorghe, la Prima TV.

– În toamna lui 2013, Gina Pistol a fost concurentă la MasterChef-ul cu vedete de la Pro TV. 

– Gina a intrat în echipa Serviciului Român de Comedie, tot în 2023. Apoi, în 2014 a făcut parte din juriul programului Serviciul Român de Comedie, alături de Toni Grecu şi Alexandru Papadopol, la Antena 1.

– Tot în 2014 a participat în calitate de concurent la o ediţie a emisiunii Poftiţi pe la noi, difuzată la Antena 1.

– A participat la emisiunile Ferma vedetelor şi Sunt celebru, scoate-mă de aici, la Pro TV, în 2015

– Ulterior, în 2016 a intrat în echipa Chefi la cuţite şi a prezentat emisiunea până în februarie 2023, cu precizarea că a lipsit în sezonul 9, în a doua fază a competiţiei, pentru că a intrat in concediu de maternitate, iar locul a fost ocupat de Irina Fodor (actuala gazdă Chefi la cuţite şi Asia Express).

– Din 2018, Gina a găzduit şi formatul Asia Express, produs tot de Mona Segall.

– În 2019, ea şi-a interpretat propriul rol în serialul Fructul oprit, de la Antena 1.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS