Acasa MagazinLife Girl Gone Wild: Madonna îşi copiază copia VIDEO

Girl Gone Wild: Madonna îşi copiază copia VIDEO

scris de Laurentiu Banches
12 afisari

Noul videoclip al Madonnei „Girl Gone Wild” este criticat pentru similarităţile cu clipul „Alejandro” al artistei Lady Gaga

girl gone wild

Madonna - Girl Gone Wild

Criticii susţin că noul clip realizat în alb negru, în care Madonna apare îmbrăcată sumar, legată cu lanţuri şi se lasă pipăită de mai mulţi bărbaţi goi, este o copie a conceptului clipului cântăreţei Lady Gaga, „Alejandro”. Până acum Lady Gaga a fost acuzată în nenumărate rânduri pentru conceptele copiate de la Madonna, dar acum e prima dată când acuzaţiile sunt îndreptate către diva în vârstă de 53 de ani.

Piesa „Girls Gone Wild” este cea de-a doua melodie de pe ultimul album al divei pop, intitulat MDNA, care se bucură de un videoclip. Noul album, a cărui nume este o abreviere a numelui de scenă al artistei, va fi lansat oficial pe 26 martie, potrivt Mediafax. La acest album Madonna a colaborat cu Martin Solveig şi William Orbit, cu care Madonna şi la albumul „Ray of Light” din 1998.  Cântăreaţa a susţinut pe 26 august 2009 şi un concert la Bucureşti, în cadrul turneului Sticky and Sweet.

1 comentariu

gabyyy 22-03-2012 - 23:05

Madonna e cea mai tare si cu asta basta !!! ea se copiaza pe ea in cel mai rau caz dar videoclipurile nu seamana deloc cu a lui gaga … dar va place sa avetzi niste titluri interesante la ziar ca sa mai vindetzi si voi ceva :))

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult