Acasa MagazinLife Heidi Klum i-a dăruit lui Jay Leno chiloţeii. Vezi video

Heidi Klum i-a dăruit lui Jay Leno chiloţeii. Vezi video

scris de D.P.
6 afisari

Modelul Heidi Klum a a decis, la petrecerea de după acordarea premiilor Oscar, să-i facă lui Jay Leno un cadou inedit – şi-a dat jos chiloţii în faţa camerelor de luat vederi, potrivit dailymail.co.uk.

Heidi KlumKlum a fost invitată la petrecerea anuală organizată de Fundaţia lui Elton John, după ceremonia Oscar, şi a sosit îmbrăcată într-o rochie semnată Julien MacDonald, scrie cotidianul britanic.

Ross Matthews, reporterul de la emisiunea “The Tonight Show” a lui Jay Leno, a abordat-o pe Heidi Klum, cerându-i acesteia un dar pentru Jay. Matthews a adunat suveniruri de la vedete pentru a i le darui lui Leno.

Klum a replicat că nu prea are nimic în geantă, dar i-a venit ideea  imediat de a dărui ceva foarte personal: “Pot să-ţi dau chiloţii mei dacă vrei. Stai puţin, îi vrei?”, a întrebat ea.

“Lui Jay îi va plăcea asta”, a spus Matthews când a primit ineditul cadou.

Din fericire, soţul său, Seal, care a însoțit-o la petrecere, nu a fost de faţă când Heidi a făcut această scenă, cu siguranţă a văzut, însă, înregistrarea.

1 comentariu

Corcodell Ibn ....ghel: Numai sant nemtzoaicele de altadata! 03-03-2011 - 17:06

Intrebarea care se pune este de relativ bun simt: cu sau fara …feromaoni!Desigur Chilotzeii!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult