Acasa MagazinLife Helen Mirren: Hollywood-ul se prosterneaza in fata penisului

Helen Mirren: Hollywood-ul se prosterneaza in fata penisului

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Actriţa britanică Helen Mirren, recompensată în cadrul unei gale dedicate celor mai puternice 100 de femei din industria de divertisment, a denunţat, marţi, politica studiourilor de la Hollywood, acuzându-le că „se prosternează în faţa altarului bărbatului de 18 – 25 de ani şi a penisului acestuia”.


Potrivit AFP, citată de Mediafax, actriţa britanică a părut agasată, totodată, de comentariile acelor persoane care o laudă pentru faptul că a ştiut să rămână sexy la vârsta de 65 de ani. Ea a declarat că acele comentarii sunt „complet de al naibii în afara subiectului”. „În viaţa mea, a trebuit să asist, cu greu, la supravieţuirea unor actori mediocri şi la dispariţia profesională a unor actriţe strălucite”, a declarat Helen Mirren, în faţa celor mai puternice femei de la Hollywood, cu ocazia acestei gale anuale, organizată de publicaţia Hollywood Reporter. „Cu tot respectul pe care-l am pentru aceste femei remarcabile şi încununate de succes care sunt prezente în această sală, prea puţine lucruri s-au schimbat în ceea ce priveşte felul în care se fac filme la Hollywood, care continuă să se prosterneze în faţa altarului bărbatului de 18 – 25 de ani şi a penisului acestuia. Destul de mic, bănuiesc”, a declarat actriţa britanică, stârnind râsul spectatorilor.

 

În vârstă de 65 de ani, actriţa britanică a primit de-a lungul unei bogate cariere în film, teatru şi televiziune numeroase distincţii importante, inclusiv câteva premii Emmy şi BAFTA. Interpretarea rolului Reginei Elizabeth II din filmul „Regina/ The Queen” i-a adus actriţei Helen Mirren premiul Oscar din partea Academiei de film americane, în 2007, după două nominalizări anterioare. În 2010, Helen Mirren a fost din nou nominalizată la Oscar, pentru rolul din „The Last Station”, însă trofeul i-a revenit actriţei americane Sandra Bullock.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult