Pe cine trebuie să seduci pentru a primi 50 de milioane de euro | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Hong Kong: Pe cine trebuie să seduci pentru a primi 50 de milioane de euro

Hong Kong: Pe cine trebuie să seduci pentru a primi 50 de milioane de euro

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Un miliardar din Hong Kong a anunţat că va oferi 50 de milioane de euro bărbatului care va reuşi să îi seducă fiica, care s-a declarat lesbiană.

Sean Eav si Gigi Chao (dreapta), femeia care trebuie sedusa pentru a primi 50 de milioane de euro (Foto:scmp.com)

Omul de afaceri Cecil Chao, acum în vârstă de 76 de ani şi deţinător al imperiului imobiliar Cheuk Nang a afirmat că este gata să plătească 50 de milioane de euro bărbatului care va stopa relaţia lesbiană pe care fiica sa, Gigi o are de 7 ani cu Sean Eav. Acesta a menţionat că nu îl interesează dacă barbatul respectiv va fi sărac sau bogat, ci doar să fie „generos şi gentil”.

Cât despre fiica sa, Gigi, în vârstă de 33 de ani, el a spus, potrivit Agerpres, că această „o femeie foarte frumoasă şi talentată. Este devotată faţă de părinţi şi este foarte generoasă”. Cecil Chao a mai adăugat că Gigi şi prietena ei Sean Eav nu se vor căsători pentru că uniunile civile între persoane de acelaşi sex nu sunt autorizate la Hong Kong.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult