Acasa MagazinLife Horaţiu Mălăele îşi pune dinţi falşi pentru “Las Fierbinţi”

Horaţiu Mălăele îşi pune dinţi falşi pentru “Las Fierbinţi”

scris de Laurentiu Banches
17 afisari

Episodul al şaselea din serialul “Las fierbinţi”, difuzat joi la ProTV, de la 20:30, va avea două apariţii spectaculose în actorii Ileana Stana Ionescu şi Horaţiu Mălăele.

Horatiu Malaele la "Las Fierbinti" (foto: lasfierbinti.protv.ro)

Horaţiu Mălăele a fost nevoit să se deghizeze în haine corespunzătoare şi să poarte dinţi falşi pentru a juca un personaj spumos şi colorat precum Moş Peleuş. Potrivit Mediafax, marele actor Horaţiu Mălăele a afirmat că se bucură care poate juca un rol într-o comedie “la care râzi cu lacrimi încă de la filmare” şi că îi pare rol că trebuie să interepreteze un rol atât de mic.

Ileana Stana Ionescu îşi va pune un batic pe cap, papuci de gumă şi ilic de lână pentru a o interpreta pe mama primarului Vasile, coana Coca. Viaţa primarului interpretat de Gheorge Ifrim va deveni mai complicată, când Coca se va băgă în viaţa sa.

Însă nu doar cei doi mari actori se vor afla în centrul acţiunii din “Las Fierbinţi”, restul personajelor luând parte la episodul de joi seară la alte aventuri trăznite. Giani şi Bobiţă vor găsi o valiză căzută din o dubă, când aceasta încerca să evite o capră şi crezând că e o bombă îl vor pune pe Doru să o arunce cât mai departe. Capra se dovedeşte să aparţină femeii la care apelează toţi bărbaţii din sat, interpretată de Mirela Oprişor. Lucrurile vor deveni din ce în ce mai interesante când Vasile, o va duce pe mama sa, interpretată de Ileana Stana Ionescu la această femeie de moravuri uşoare, neştiind de  slujba practicată de această. Cei care vor urmări episodul din “Las fierbinţi” din această joi, vor putea afla ce se ascunde în valiza căzută din dubă şi dacă primarul Vasile se va căsători cu femeia care practică cea mai veche meserie din lume.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult