Acasa MagazinLife Hotel of Ice Bâlea Lac intră pe harta turismului culinar

Hotel of Ice Bâlea Lac intră pe harta turismului culinar

scris de D.P.
22 afisari

Hotel of Ice Bâlea Lac lansează un nou produs, în premieră absolută: SPECTACOL CULINAR LA RESTAURANTUL DE GHEAȚĂ, cu maestrul bucătar Jakob Hausmann ! Seria de evenimente va debuta sâmbătă, 28 februarie 2015, în incinta Hotelului de Gheață Bâlea Lac, de la ora 19.00.

Hotel of Ice Bâlea Lac intră pe harta turismului culinar

Hotel of Ice Bâlea Lac intră pe harta turismului culinar

Celebrul maestru bucătar, Jakob Hausmann, va urca la Bâlea Lac pentru trei spectacole culinare deosebite în sezonul de iarnă 2014-2015. Evenimentele vor avea loc sâmbătă 28 februarie, 14 martie si 4 aprilie. Astfel, Ice Restaurant Balea Lac va intra în circuitul international al turismului culinar. Chef Jakob Hausmann este cunoscut ca maestrul sef al restaurantului Mica Elveție, din Centrul Istoric al Capitalei, fiind una dintre vedetele preferate ale presei culinare din țară și din străinătate.

Jakob Hausmann va oferi gurmanzilor un adevărat spectacol culinar. Meniul va fi compus din Supă de orz în stil elvețian, Somon graved marinat, cu Cous-Cous și aromatizat cu fructe citrice, Mușchi de porc cu sos de fondue, cu legume blanchate și cartofi noi, Brânză elvețiană cu roșii cherry dulci și Panna Cotta cu fructe de pădure flambate. Un astfel de meniu costă 198 de lei.

Hotel of Ice Bâlea Lac sărbătorește cea de-a zecea ediție în acest sezon de iarnă, prin tema Zodiac, imprimată în sculpturile și basoreliefurile de gheață ale fiecărei camere. Complexul turistic de gheață de la Bâlea Lac a fost inaugurat oficial după finalizarea Bisericii de Gheață, a Igluurilor și a deja celebrului Winter Park Bâlea Lac.

Hotelul de Gheată a fost deschis publicului pe 23 decembrie, în acest sezon. Primii turiști au fost, ca în fiecare an, britanicii, care au ocupat toate camerele hotelului de Crăciun și de Revelion.

Prețul unui bilet la spectacolul culinar susținut de Chef Jakob Hausmann este de 198 de lei. Rezervările se fac la numerele de telefon 0726.234.417 și 0269.523.111,

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult