Acasa MagazinLife Hoteluri de lux cu trecut criminal

Hoteluri de lux cu trecut criminal

scris de Z.V.
5 afisari

Atunci când vine vorba de vacanţă, majoritatea oamenilor vor să meargă şi să stea în locuri ieşite din comun. Deşi au fost renovate şi acum oferă privelişti luxuriante, în trecut, unele dintre aceste hoteluri au fost casele celor mai periculoşi criminali din lume, închisori sau case de nebuni, informează BusinessInsider , citat de ZF..

Hotel San Clemente

Unele dintre aceste hoteluri onorează fosta identitate a clădirii prin numirea unor camere sau feluri de mâncare după ele. Spre exemplu, San Clemente Palace Hotel şi Resort, un hotel de cinci stele de pe o insulă privată din Veneţia este un fost spital de nebuni. Primul spital de boli mentale pentru femei a fost transformat într-un resort luxos, care are trei restaurante somptuoase, spa, piscină.

Jailhotel din Elveţia a fost construit în 1862 şi a operat până în 1998 ca închisoare, hotelul oferă oaspeţilor o „viaţă ca la închisoare”. Aceştia nu au prize şi obiecte tehnologice în cameră.

Cu toate că poveştile lor sunt înfricoşătoare, aceste hoteluri oferă oaspeţilor lor toate condiţiile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult