Hoţii de maşini au furat 12 cadavre | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Hoţii de maşini au furat 12 cadavre

Hoţii de maşini au furat 12 cadavre

scris de M.I.
14 afisari

O camionetă furată marţi în apropiere de Berlin în care se găseau 12 cadavre ce trebuiau transportate la un crematoriu este căutată de  Poliţia germană.

O camionetă furată marţi în apropiere de Berlin în care se găseau 12 cadavre ce trebuiau transportate la un crematoriu

Maşina care aparţinea unei societăţi specializate de transport a dispărut în cursul nopţii de luni spre marţi din localitatea Hoppegarten împreună cu alte două vehicule, de la sediul firmei respective. Convoiul urma să plece spre crematoriul din oraşul Meissen. Potrivit primelor elemente ale anchetei, hoţii au profitat de absenţa şoferului camionetei, plecat să se spele pe mâini, şi au furat vehiculul. Anchetatorii privilegiază pista unor traficului de automobile spre ţările Europei de Est, una dintre maşinile furate fiind găsită în oraşul polonez Poznan.
Anchetatorii germani au solicitat ajutorul omologilor polonezi şi lituanieni pentru a găsi camioneta furată, potrivit unui purtător de cuvânt al parchetului, citat de agenţia germană de presă dpa. ‘Probabil că autorii faptei nu au intenţionat să fure 12 cadavre‘, a explicat miercuri acest purtător de cuvânt.
Un episcop protestant din Berlin a lansat un apel autorilor furtului cerându-le să înapoieze corpurile. ‘Vă rog, imaginaţi-vă cum v-aţi simţi dacă nu v-aţi putea îngropa mama sau tatăl’, a spus Markus Dröge într-un apel difuzat vineri de presa germană.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult