Acasa MagazinLife Huidu despre Badea: I-am acordat boului prea mult credit. „Ciumpalacu” i-a publicat nr. de telefon

Huidu despre Badea: I-am acordat boului prea mult credit. „Ciumpalacu” i-a publicat nr. de telefon

scris de Ziua Veche
2 afisari

Razboiul dintre Serban Huidu si Mircea Badea, dus pe blogurile personale, a atins noi culmi. Iata ultimele schimburi de “amabilitati” dintre cei doi: Prietenul mircica (Mircea Badea – n.red) insista. Se jura ca nu e mailul lui, da’ ce i-am scris eu a ajuns la el. Si ca un baiat bine crescut, iar mi-a publicat numarul de telefon! Incep sa cred ca i-am acordat boului mult prea mult credit. E un mic smardoi de la coltul blocului cu apucaturi de valutist!”, scrie Serban Huidu pe blogul sau.


„Am primit urmatorul mesaj de la mircica: Ti-o dau la cioc! trimis de pe o adresa de e-mail care e chiar a lui.

Acum va puteti inchipui cat s-au scremut neuronii lui sa nascoceasca aceasta replica? Cat de tare si-a folosit sinapsele pentru aceste 5 cuvinte? Cat umor, ce ironie fina e degajata de acest mesaj! Ba atat poti? Asta e nivelul tau? Sa angajezi hackeri sa dea jos site-ul ziarului ring ca am dat interviu acolo si sa-mi trimiti mesaje ca “mi-o dai la cioc?” Cu ce sa faci una ca asta ma nandroloane ambulante, ca ti s-a uscat si a cazut de la atatea anabolizante cate ai crapat in tine. Pai atunci te las sa-ti duci crucea mai departe ca esti distrus rau! Nu o sa fac publica adresa de mail a ciumpalacului, desi el a facut public numarul meu de telefon”, isi continua Huidu postarea.

Iata si mesajul pe care “Carcotasu” i-l trimisese “Ciumpalacului” pe mail, asa cum apare pe blogul ultimului: “ba nu te mai faci bine! da-mi un telefon unde sa te sun poate mergem la o bere sau la un suc sa te mai potolesti odata.

0723565287”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult