Acasa MagazinLife I-a tăiat penisul soţului şi l-a aruncat în râu

I-a tăiat penisul soţului şi l-a aruncat în râu

scris de L.M.
9 afisari

O vietnameză din Taiwan i-a tăiat cu foarfeca penisul soţului său toxicoman, violent şi infidel, aruncându-l în râu, a anunţat duminică o sursă a poliţiei locale.

Femeia în vârstă de 30 de ani, cu numele Pan, a reuşit să secţioneze o jumătate din penisul soţului. Acesta se afla sub efectul stupefiantelor şi somniferelor, sâmbătă dimineaţa, în locuinţa cuplului din Tainan, sudul insulei.După ce a fost audiată, femeia a fost plasată în detenţie pentru agresiune, transmite Agerpres.
Tânăra vietnameză, angajată a unui local unde se organizau spectacole de karaoke, a declarat că nu are remuşcări. Ea suferea, fiind încontinuu bătută de soţ, care avea şi o legătură extraconjugală. Pentru fapta sa, Pan riscă să petreacă următorii 12 ani după gratii.

6 comentarii

ermaxer 16-10-2011 - 15:49

Ce dreaku prezentati in foto?Limba de porc,de vita?

Chris P. 16-10-2011 - 20:39

adevarul e ca fotografia iti lasa un gust..amar 🙂 oricum, 12 ani mi se pare totusi o pedeapsa cam severa.

Cosmin D 18-10-2011 - 09:46

12 ani e putin pt asta ar trebui executata :))

georgeta 16-10-2011 - 23:22

Chiar era nevoie sa aratati pozele astea scarboase ? Dna. PAN banuiesc ca ajunsese la limita sau in pragul disperarii alaturi de 3in1 adica sotul ei care avea toate defectele din lume si a hotarat sa ajusteze jumate din partea afemeiata ca la celelalte naravuri nu putea face nimic asa ca raman la purtator .Cred ca 8 din 10 femei ar proceda la fel dar e legea astaaaaaaaaa.

urbos 17-10-2011 - 00:11

Io stiu ca daca nu mai suporti pe cineva, nu mai stai cu el.
Esti basista?

ParpanghElE : ULiu Muica, ULIU! 17-10-2011 - 06:33

De ce dati idei de acest gen, pe pariu ca nu va ramane caz izolat ! Si daca se intampla invers? Mai greu de indepartat pasarika la EVE pt. cei care nu au cunostiinte chirurgicale, geaba localizarea dupa mirosul caracteristic de cherhana!Si ar mai fi ceva ! Tot de la o catzea cu coada ridicata porneste Totul!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult