Acasa MagazinLife I-au crescut dinţi la 92 de ani

I-au crescut dinţi la 92 de ani

scris de M.A.
6 afisari

I-au crescut dinţi la 92 de ani. Un bărbat din oraşul bulgăresc Nedelino se poate considera un fenomen.

I-au crescut dinti la 92 de ani

I-au crescut dinti la 92 de ani (blitz.bg)

La vârsta sa, el a descoperit că are patru dinţi noi. Bătrânul povesteşte că a avut dureri de gingii mai multe săptămâni la rând, iar când era pe punctul de a merge la stomatolog, a constatat că dantura sa „s-a îmbogăţit” cu patru dinţi noi, transmite Rador, citând ziarul bulgăresc Blitz.

Bărbatul este veteran din cel de-al Doilea Război Mondial şi duce o viaţă echilibrată. Dieta sa zilnică include fructe şi legume proaspete şi multă mişcare.

65 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 11-04-2012 - 15:21

Deaqa la bulgaru de 92 de primaveri i-au crescut dinthisori, la VULGARU nostru urbos/sobru de ce sa nu-i creasca macar maselutza de minte( ca de asta are mai stringenta nevoie , toata ziulica, minte) . Este adevarat in acelasi timp ca va trebui sa mai schimbe regimul alimentar, sa nu mai morfoleasca din zori si pina noaptea numai kkt. si sa bea toate dejectiile din canale! Dar asta cu maseaua de minte la suptofiterul dantes , este binevenita in …SAPTAMANA MARE !

tomi 11-04-2012 - 16:47

Ca bine zici prietene Carpathi,sa-i creasca repede dintii cas_catului de URBOS ca vine luna august,vine Tomi in Romania si ce crezi ca face Tomi cu dantura lui Urbos? Cind moaca grohaitorului va pica in miinile mele vreau sa aud cum ii pocnesc dinti din bot.Vai de capul lui scirba analfabeta,nu stie el cu cine s-a pus la controverse.Daca tu nu te grabesti sa pui mina pe el inaitea mea, nu promit ca-ti mai las ceva din el,eventual vei avea ocazia sa i te caci pe groapa de veci in care-i va zacea hoitul.

ValVerde 11-04-2012 - 17:08

tomi draga, atingi noi culmi de imbecilitate si prostie.

E clar ca neuronu-ti vestejit e atit de impotent ca nu-ti poti gasi propriul nas, cu ambele miini, in fata oglinzii, cu lumina aprinsa, asa ca nu ai nici o sansa sa-l gasesti pe urbos sau sa-ti pui in aplicare planurile-ti belicoase.

Esti un maimutoi care se crede important.

Acestea fiind zise, urbos ar trebui sa pastreze toate mesajele tale, si daca din intimplare se impiedica de bordura si-si rupe nasul cind se intoarce vesel de la circiuma, ar trebui sa duca toate mesajele tale la Procuratura orasului si sa te acuze de agresiune fizica.
Sub mandat judecatoresc, ZV va trebui sa dezvaluie numele tau.
Chit ca nu esti in stare sa faci nimic, (si asta se va dovedi dupa primele trei minute de dialog), tot e bine sa inveti ca exista consecinte serioase, intr-o tara civilizata impotriva pitecantropilor ca tine.

DXN 12-04-2012 - 20:21

VVcV,
A fost o perioada mai buna in „memorialistica” ta.
Chiar ti-am recomandat sa citesti mai mult, deoarece promiti!
Vezi ca am scris: PROMITI. Nu am scris: PROMITEAI.
Te rog nu te transforma in aparatorul lui TURBOS/CURBOS, dENIS, Ciocumic si Cretinosul.
Fii destept. ATIT.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 12-04-2012 - 20:37

DXN, WcV-ul a devenit interfata inn telectuala a acestei culturi, pardon coproculturi, si din motive care pt. moment scapa , ajunge sa interpreteze dupa chipul asemanarea si dezideratul propriu,legi care reglementeaza aspecte din cea mai oribila perioada a decaderii umane ,si careia i-au cazut victime din ambele tabere circa 70 milioane de oameni. Si uite cavalerul HID a pornit propria cruciada in fruntea unor vajnici recte dantescul turnator, analfabetul chinez , eufrosin pastorul neoprotestant wanted in USA , calugarit in ro. ,tache ,de dementhul pennis ….jena!

DXN 12-04-2012 - 21:05

Da, Carpatianule.
Probabil ca trebuie sa incepem curatenia totala de acesti epsiloni.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 12-04-2012 - 21:45

Nineaca, ai vazut ca sant rabdator,( ne) ai asul in maneca, s-au lasi impresia. Oricum , pari a fi sahist, nu pokerist.Ar fi stanjenitor daca ar fi invers.Iar invocatia fricii , nu sta in picioare, nu pari las, desii se mai poarta. Metaforic , trestia ar fi mai …apropiata!

DXN 12-04-2012 - 22:00

PANA CAND NU MA INTALNESC CU ****** CA SA MA RECUNOASCA, NU DIVULG NIMIC.
VAD CA SI ADMINUL SITEULUI ESTE FRICOS SI TINEREL!
MI-A TAIAT TOT CE AM SPUS, MAI SERILE TRECUTE, DESPRE CEI 2 NEMERNICI.
DAR L-A SCOS SI PE TOMI SI, CRED, SI TIE TI-A SCOS CEVA.
De aceea am intrebat adminul, daca a depasit 27 de ani. Ca pana la 26 are grija statul de el!
😉 😉 😉

ValVerde 12-04-2012 - 21:45

DXN, ce bine ca e cineva care sa ma ghideze si sa-mi noteze performantele!
Fara unul ca tine, pierdeam busola.

Mai flacai (tu si Parapa) va lipseste capacitatea de a intelege semnificatia si importanta unui PRINCIPIU ???
Ce dracu e asa de greu de inteles?
Voi sinteti in stare sa va calcati peste pricipii sau sa renuntati la ele numai ca sa aliniati faptele la modul vostru de gindire?

Nu va penetreaza ideea ca poti si trebuie sa-ti incalci preferintele si gusturile pentru a apara ceva mai important? Si anume un principiu?

In creierul vostru marunt nu puteti face deosebirea ca atunci cind il atac pe tomi si ii apar pe urbos&co nu o fac pentru ca sint de acord cu ce spune sau crede urbos, ci pentru ca apar dreptul lui de a avea opinii libere?

Mie mi se pare simplu, nu stiu cum s-o mai simplific mai mult ca sa va gidile voua neuronul.

Puteti gasi un singur comentariu al meu care sa fie antisemit sau in general impotriva unei etnii?
Nu mai cautati, va spun eu, nu veti gasi pentru ca nu exista.

Urbos & co sint un grup marginal cu idei rasuflate si reprobabile iar tomi a abordat metoda fortei brute in a-i combate. Sint la fel de cretini, in umila mea opinie.
De altfel, cind tomi a mentionat justitia, l-am incurajat din toata inima. Asa trebuiesc rezolvate conflictele in tari civilizate. Nu cu maciuca, cu promisiunea de a fi maciucat sau stringind batrine in brate !!!

Si nu mai legati tragicele evenimente de acum 70 de ani cu dreptul la libera gindire si expresie.

Daca puteti invoca pentru ceva victimele de atunci, e sa spuneti ca moartea lor a condus la o lume mai libera.
Iar voi acum vreti sa aplicati aceleasi metoda de constringere adoptate de calaii conationalilor vostri pentru a ingradi dreptul la libera opinie, cind opinia respectiva nu se aliniaza la ce credeti voi.

Adunatura de trogloditi !!!

PS si cam cum iti propui tu DXN-ule sa cureti ceea ce numesti tu epsiloni??? Ai vreo metoda concreta?

DXN 12-04-2012 - 21:53

Nu faci parte din epsiloni. Esti destul de citit ca sa nu le canti in struna primatelor!
Cred ca stii si ce inseamna in limbaj academic:EPSILONI! CATIMEA!

Metoda concreta: demascarea lui Curbos si a lui Penis!
Ceilalti doi prosti nu mai conteaza in spunerea spurcaciunilor aici!
😉

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 12-04-2012 - 22:09

In momentul cand este vorba de PRINCIPI in contradictie cu CRIME IMPOTRIVA UMANITATII vorbim de determinismul privind sexul ingerilor, si afara altii construiesc asaltul .Poti fi asa detasat , intelectual fiind, doar daca exista o doza de dereglare determinata de o forma de schizofrenie paroxistica , s-au de dementza senila, nesimtirea nefiind amintita.Odata , am facut imprudenta de a …garanta virtual, crezand si eu ca un intelectual nu poate fi atat de cramponat in orgolii. Am gresit !

DXN 12-04-2012 - 22:31

AULA ZICI?
Pai cred ca-mi poti raspunde la intrebarea referitoare la FORTRAN?
Nu te google-li ca-ti mai pun si alte intrebari si ramai PENIS. 😉 😉

urbos 12-04-2012 - 22:12

Cred ca nu mai are rost sa ma ascund. Asta e, trebuie sa recunosc.
Sint ma-sa!
Eu sint cea care s-a scremut acum 60 si ceva de ani, deasupra budei, crezand ca ma taie cea mai crunta cacare. Asa l-am facut pe amaratul asta de-si zice dxn.
Merit sa fiu batuta cu pietre, dar deh, eram constipata de cativa ani, cine dracu sa-si dea seama de ce aveam burta umflata? L-am cacat, asta e, gresala mea.
Bineinteles ca nu l-am pastrat, caci putzea 5 kilometri in jur. L-am dat spre ingrijire vidanjorilor, care l-au hranit cu ce au putut si ei, nici nu vreau sa ma gandesc. D-aia ma uraste in halul asta.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 12-04-2012 - 22:49

…Aka-kaTurbos, la tine toate graviteaza in jurul kkt.ului. ESTE ceva particular ,s-au de ordin asa mai , national. Fii discret , si fa-ne o confidenta, pina nu apare prietenul Tomi, ca el nu ingereaza astea cu tenta ..nationalista!

DXN 12-04-2012 - 22:09

Uite, vezi VVcV?
Boii astia nu-si dau seama ca tu chiar incerci sa-i protejezi. Defaimeaza tot. ASA sunt ei: NU INTELEG NIMIC, NU FAC NICIUN EFORT, SPURCA-SPURCA-SPURCA TOOOT!
Asadar, cum as putea, sau cum am putea -noi- niste oameni (tu, Carpatianul, tomi, eu, marea majoritate a editorialistilor, doamnele care timid incearca sa intervina, … sau altii care nu sunt de acord cu unii dintre noi, dar respecta o minima decenta reletionala) sa admitem spurcaciunile verbale, lase, soldatesti sa emita si sa debiteze prostiile veninoase pentru viitorul mental al unui popor??????????

DXN 12-04-2012 - 22:20

Nu-l gadil. Il recuperez!
Eu nu l-am umilit!
Tu, DA.

ValVerde 12-04-2012 - 22:23

ASA sunt ei: NU INTELEG NIMIC, NU FAC NICIUN EFORT, SPURCA-SPURCA-SPURCA TOOOT!

Da. Asa e.
Dar au tot dreptul.
Poti sa incerci sa rationezi cu ei, poti sa-i injuri in acelasi fel sau poti sa-i ignori.
Ceea ce nu poti face e sa le bagi pumnul in gura. (Nici la propriu si nici la figurat)

DXN 12-04-2012 - 22:27

Ia-o ca un compliment: INCEPI SA GANDESTI!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 12-04-2012 - 22:27

Mai este un amanunt wcv, are doza de histrionism care permite intoarcerea ca la ploiesti,in momentul cand parea sa lupte(cu palele de la morile de vant)pur si simplu a declarat ca se simte mersi bine cu coprocultura. Aferim , cu mine a inchis registrul.

DXN 12-04-2012 - 23:22

C.T. au vreo semnificatie pt. tine?

tomi 12-04-2012 - 23:27

Hai DXN zii pina la capat ,sint aici sa te apar, spune-i jegului pe nume.

DXN 12-04-2012 - 23:29

„u” urmeaza dupa T sau dupa C?

tomi 12-04-2012 - 23:34

Asa asa vezi ca mojicul a dat in criza, curge transpiratia pe el si a si tras o sticla de vodca cu o cutie de diazepam sa faca fata la dezastru.

DXN 12-04-2012 - 23:52

„u” este ultima litera a cuvantului care incepe cu T sau a celui care incepe cu C?
Curbosule, nu-i sari in ajutor? Ca Penisul te-a ajutat/”deconspirat” ieri seara?

urbos 13-04-2012 - 00:08

Da ma, eu sint ma-ta iar el e TaC-tu.

DXN 13-04-2012 - 00:09

I-as zice, dar depinde de raspunsul referitor la FORTRAN!
Apoi mai e si TUR natorul de CURBOS!
Cred ca a lucrat cu Cretinosul, dar nu stiu bine locatitatea!
Nu stiu de ce Curbosul este de fapt BULA?
Pe care l-am pus la punct odata!
Am un gran de nedeterminare de peste 40%!

tomi 12-04-2012 - 22:21

ValVerde PRIMA DATA CA TE VAD CA VORBESTI IN ROMANESTE. IN SFIRSIT AM INTELES CE VORBESTI. ASI FI INSA FOARTE INCINTAT DACA AI FI FOST SINCER PINA LA CAPAT. NU AM OBSERVAT CA NU AI FI DE ACORD CU URBOS, INTRE NOI FIE VORBA, E IN CATEGORIA PERIFERICA A SOCIETATII ROMANE. IN ROMANIA URBOS ,CIU CIU SI DIGITAL NU REPREZINTA PE NIMENI SI NIMIC CE SE LEAGA DE INTERESELE NATIONALE ALE ROMANIEI. DACA ERAI CORECT, NU INTRAI SA MA HUIDUI IN COR COMUN CU ACESTI VAGABONZI. ACUM M-AI FACUT CURIOS, SI CEEA CE CRED ESTE CA AI INTINS O CAPCANA ATIT MIE CIT SI LUI DXN.
DACA ESTE ADEVARAT CEEA CE DECLARI ACUM DE CE NU AI RIDICAT DOUA DEGETE SI SA CERI A FI IDENTIFICAT IDEOLOGIC,NU TREBUIA SA-MI DAI VOIE SA TE ARUNC IN GROAPA ACESTOR VAGABONZI. Rezolvarea pe cale legala am zis-o deja de mult si vreau sa fi convis ca o aplic,si te asigar la fel ca va fi o reusita. Si eu stiu bine ca daca macar pe unul din ei il bag in puscarie am rezolvat tot cazul legionarismului roman in renastere, Sint convins ca este cea mai educativa pedeapsa. Si totusi VAL VERDE dece bateai din palme la aberatiile acestor idioti. Nu pot fi de acord cu tine cind aperi libertatea exprimarii. In cazul acestui forum si in special al bandei lui papuc,urbos ciu ciu digital si tache,este termenul instigarilor la epurare etnica, jigniri nationale, minimalizarea si negarea Holocaustului,defaimarea in public al unui stat strain, toate fapte penale.Tu esti de acord cu ele, eu nu,= au iesit demult din domeniul libertatii de exresie si de opinie. Ceea ce declari mai sus nu corespunde cu felul tau de exprimare din ultima perioada si inca nu m-sai convis de bunele tale intentii,si ceea ce cred insa ca ar fi motivul schimbarii macazului tau, este ca totusi te-ai consultat cu un avocat si ai inteles ca ati calcat pe bec.
TOMI

urbos 12-04-2012 - 22:26

Te-a tradat duhoarea.

ValVerde 12-04-2012 - 22:35

Tu esti nou pe forum sau nu citesti decit propiile-ti mesaje?
Nu credeam ca mai e nevoie sa-mi definesc pozitia.

Citeste ce-am postat mai sus.

Totul se rezuma la libertatea de a gindi si de a exprima ce crezi tu de cuviinta, indiferent cit de extremiste ideile tale.
Daca ACTIONEZI pe baza ideilor tale, trebuie sa fii tras la raspundere pentru ceea ce faci, nu pentru ceea ce gindesti. (Aici intervine justitia. Daca tu crezi ca ai un caz solid -eu nu cred – adreseaza-te justitiei.)

Cind te confrunti cu cineva cu idei atit de extreme, repet:
poti dezbate cu el, poti sa te injuri parte’n parte sau poti sa-l ignori.
Daca ti-a adus un prejudiciu, vezi mai sus: tribunalele

Ce nu poti sa faci e sa iei legea in propriile-ti miini si sa incerci sa-ti faci dreptate singur. Nu poti folosi metode ca violenta, securitatea si alte maidanisme, ca sa-l faci sa taca. Acum intelegi de ce te combat?

DXN 12-04-2012 - 22:39

VVcV, Gata, ia te rog un somnifer!

ValVerde 12-04-2012 - 22:46

DXN, te-ai convertit in arbitrul forumului? Dirijezi traficul?

Alege un perete solid, trage-i un cap sau doua sa te dezmeticesti si repeta-ti:

„sint doar un alt forumist. Ma voi abtine sa dau note sau sfaturi”

tomi 12-04-2012 - 22:43

Am inteles doar ca nu ai citit ce am scris altfel raspunsul tau suna alfel intrucit am atins toate punctele care le insiri tu din nou,dar la care eu ti-am explicat punctul meu de vedere si am explicat ce este legal si pina unde poate merge libertatea de opinie.

ValVerde 12-04-2012 - 22:50

Doar doua observatii:

1. Sa inteleg ca ai renuntat la amenintarile fizice si nu ne vei mai da exemple cu varul halterofil???
2. Nu exista pina „unde merge libertatea de opinie”
Libertatea de opinie nu are limite

digital 12-04-2012 - 22:52

securistule,când scrii mult ești mai coerent,dar atunci nu spui nimic,iar când scrii puțin e vai de mama ta…
tu-ți faci speech-urile la servici?!

urbos 12-04-2012 - 22:53

Libertatea de opinie bai lepadatura e un DREPT FNDAMENTAL, de NEATINS. Tu si neamu tau tot incercati sa distrugeti valorile umane. Atacati libertatea si democratia oriunde imputiti locul. D-aie e necesar ca lumea sa se descotoroseasca de voi.

tomi 12-04-2012 - 23:16

ValVerde corect insa cu paragrafe mici si anexe. Si eu am drepturil la pareri diferite de ale voatre.
Ca examen la cetatenie politica,fa-mi te rog analiza textului cetateanului urbos. Citez:
==D-aie e necesar ca lumea sa se descotoroseasca de voi.==
Hai lasa balivernele val verde,instigare la pogrom tu o numesti libertate de opinie,ia mai du-te ,vorba lui DXN, si ia citeva tablete de diazepam ,poate vei incepe sa gindesti normal
Chiar ne vezi pe toti prosti iar tu ai devenit duhovnicul forumului ? Asta instiga la pogrom si la epurare etnica,si tu-i zici ca imparte bomboane,hai nu fi ridicol,nici legionarii nu au facut alceva,la inceput au instigat la pogrom iar apoi au fost cei 11000 de morti -evrei ucisi miseleste pe strazile IASULUI.
Vezi val verde,eu acest lucru voi tinde sa-l impiedic si zii tu frate cum vrei,nu voi permite acestor ciini sa repete atrocitatile de acum 70 de ani,care au costat vietile a mii de evrei.La inceput si legionarii au avut doar „oplinii libere”

ValVerde 12-04-2012 - 23:36

@tomi

Analiza textului lui urbos:
abject, jignitor, bolnav de ura, marginal, reprobabil, produs al unei minti torsionate…mai am !

Nimeni nu il poate impiedica sa gindeasca asta si sa o exprime liber.

Daca urbos aduna alti minimum doi cretini ca el si SE ORGANIZEAZA in vederea punerii in practica a ideilor lor, atunci devine ilegal si trebuie bagat la mititica.

Ti-am recomandat sa citesti legea 107.

Pina cind nu dovedesti ca urbos &co sint un grup organizat care promoveaza in mod activ conceptele lor bolnave, ai s-o cam iei in mina.

E ridicol sa compari Romania de azi cu Romania anilor ’30-’40

urbos 12-04-2012 - 23:39

Hahaha! Ia zi talambule unde e textu meu abject, bolnav de ura, marginal, bla bla bla?
E cel mult interpretarea ta de imbecil, care le are cu logica exact ca baba cu mitraliera.

DXN 12-04-2012 - 23:42

VVcV-ule,
Bravo!
Gandesti!

ValVerde 12-04-2012 - 23:49

@urbos

M-am referit la partea asta a textului tau:

==D-aie e necesar ca lumea sa se descotoroseasca de voi.==

E rasist, indeamna la violenta, incalca dreptul la libertatea altora, etc.
Asta in plus de ce am zis inainte.

Fara discutie ca e opinia si interpretarea mea.
La fel de adevarat ca sintem foarte diferiti.

Dar repetam acelasi dialog…ma mir ca tomi nu l-a citit mai demult. Asta are atentie nedistributiva

urbos 12-04-2012 - 23:52

Pai uite-te in dictionar sa vezi ce inseamna a te descotorosi. Dar citeste ca lumea, nu cum ai facut cu nivelurile..

tomi 12-04-2012 - 23:53

ValVerde de data aceasta te-am inteles intrutotul,si nu numai atit, accept spusele tale cuvint cu cuvint.Daca aveam acest dialog mai devreme evitam cuvinte dure inutile si dureroase care mi le retrag si imi exprim scuze daca te-am ofensat,dar ai si tu partea ta de vina prin lipsa de claritate si revin la ideea ca daca protestai mai demult nu aveam nici o derapare verbala intre noi.
Acum fa tu o comparatie,ia-o ca o rugaminte intre felul meu de exprimare al ideilor mele si al grupei de maidanezi.VAL VERDE spune-mi o expresie,un cuvint de jignire,de cind sint pe forum in care sa fi insultat poporul roman, patria romana, sau conducatorii politici si guvernul roman, iar comparativ vezi ce iese din partea adversa. Crezi ca meciul este echitabil?

DXN 12-04-2012 - 23:53

VVcV-ule , termina cu abureala!
Vei suspina!

ValVerde 13-04-2012 - 00:05

@urbos

se pare ca nu intelegi cum functioneaza un dictionar explicativ al limbii romane…iti explic eu: autorii dictionarului aduna definitii considerate corecte, din diferite surse. Toate definitiile puse pe lista sint corecte si acceptate. Nu sint contradictorii, se completeaza una pe alta.
In cazul concret al pluralului subsatntivului „nivel” majoritatea definitiilor il arata ca „niveluri” Exista insa o sursa care defineste pluralul aceluiasi subsatntiv, (cu acelasi inteles) ca „nivele”
Deci, pentru mintea ta slaba, ambele forme sint corecte („nivele” si „niveluri”) desi „niveluri” este folosit mai frecvent.

Ai inteles? ….Nu?….lasa mama…nu-i nimic ca ai sa cresti tu mare

„Descotorosi” implica sa scapi de ceva nedorit, sau incomodant, iar atunci cind e vorba de o persoana sau un popor, implica „fara aprobarea/consensul lor”
Comentariile mele ramin in picioare.

urbos 13-04-2012 - 00:11

Daca n-ai fi atat de incuiat si de fudul, ca altfel n-ai fi destul, ai recunoaste cand o dai gard, si-ai avea de castigat. Dar iti place sa te afunzi. Treaba ta.

tomi 13-04-2012 - 14:23

digital = urbos =cucurigu,voi iarasi mergeti sa dormiti impreuna?.M-ai baieti nu-i sanatos iar religia interzice acest fel de lucruri.De afla ma-ta urbosule cu cine dormi se va da la ciinele meu.

digital 12-04-2012 - 23:14

tomi e și schizofrenic și terorist….

urbos 12-04-2012 - 23:22

Spune-i simplu: evreu.

digital 12-04-2012 - 23:22

și încuiat,pe de-asupra….

tomi 12-04-2012 - 23:24

INCET INCET SE CONFIRMA TEORIA MEA DE ACUM CITEVA LUNI CA ACESTE ANIMALE ZISE CIU CIU ,URBOS,TACHE, DIGITAL,SINT COLEGI DE BIROU SI PUBLICA PRIN ALTERNATIE,AU UN OFITER DE SERVICI PERMANENT LA PUPITRU,PINA RESTUL ECHIPEI DOARME,
SE PARE CA BOUL DE CIU CIU A CAM OBOSIT SI A IESIT DIN GRESEALA SUB IDENTITATEA LUI DIGITAL,VAI DE CAPUL VOSTRU DE HOLERE CE SINTETI,VA SCOATE PROSTIA AFARA DIN CASA,JEGURI.

digital 12-04-2012 - 23:29

hahaha!
ai trecut la litere de tipar?!
ce,nu mai vezi mă kiorea?!
sau să pară că scrii mult?!

urbos 12-04-2012 - 23:33

L-a apucat zbieratu. Cred ca l-a calcat caruta lu „printzu” pe coada. Nasol moment.

Ciu Huhu 13-04-2012 - 07:26

Mare cretin te-a fatat ma-ta nebunule terorist scelerat Tomi!

DXN 12-04-2012 - 23:26

Boule astea le stim amandoi din ’70

tomi 12-04-2012 - 23:31

domnul meu DXN primeste respectele mele,am stima deosebita poporului roman,si patriei natale, acesta fiind motivul pentru care voi face tot ce este posibil si legal pentru eliminarea din societatea romana a unor elemente legionare,ramasite ale trecutului,ca normal numeric fiind cam citeva zecimi de procent din populatie.
DXN ,omule.nu intra in criza,asta chiar urmaresc aceste javre. Nu intra in jocul lor,sint de o rautate diabolica, pentru mine nu mai au secrete,vezi ca atacul lor este ca in zonele de mahalagii,cazi in mijlocul cetei si devi o marioneta aruncata de la unul la celalalt,invata-le tactica,si nu te teme,nu au mimic uman in ei,nici nu pot sa-i tratez ca pe oameni.Te asigur ca vom scapa de ei. Noi sintem multi, tot poporul roman,si ei sint citiva ce vor sa prinda cu forta acolo unde mintea nu-i poate duce. Daca earau oameni cu scoala,meserii si studii superioare nu-i vedeai aici folosind epitete infioratoare. Nu pot decit sa le raspund pe limba lor, te rog nu trage concluzii gresite despre mine, nu este felul meu normal de comportament, sint inginer mecanic proiectant intr-o mare firma de stat cu o pozitie buna, pot zice ca nu am adus rusine ROMANIEI,aici in ISRAEL, evreii din tara mea natala sint foarte cautati si apreciati. Politehnica romana este un institut cunoscut de toti, si sint firme care cauta in special cadre ale invatamintului superior roman. Tu sint convins ca vei intelege ce ti-am scris, si vei aprecia rindurile mele, insa stai sa vezi banda lui papuc,urbos,ciu ciu, digital, tache si val verde cum se vor napusti ca hienele insa cind le citesc atacurile mor de ris de cit pot sa fie de redusi si primitivi.
Sint alaturi de tine,chema-ma cind ai nevoie de ajutor.
tomi

Ciu Huhu 13-04-2012 - 07:30

Retardatule ji dan Tomi patria ta e Izrailul nu Romania in care ma-ta fuse in trecere, a scapat-o cacarea, s-a dus la WC si te-a cacat pe tine, cacatule!

tomi 13-04-2012 - 14:21

Ciu ciu tu esti un fel de parazit retard care mai are nevoie de 1000 de ani sa se dezvolte la faza de om dar surprizele pot fi mari si in acea perioada de dezvoltare poti deveni si un cimpanzeu reusit.
tomi

DXN 13-04-2012 - 19:25

1. Sunt onorat de aprecieri, dar nu cred ca la merit!
2. Inteleg si eu tonul, viclesugul, reactiile, asteptarile, jocul, eseurile si tacticile abordate. Ele definesc strategia oamenilor destepti si capacitatea lor nelimitata de a afla cat mai multe date, de a la imbina si de a le sintetiza pentru ca investigatia sa devina eficace (sacaitoare pentru investigat si eficienta pentru investigator).
3. Exercitiul care il facem cu primatele (Ciocumic, Cretinosu’, Tur-Curbosul, dENISUL) releva o reala inferioritate a acestora, din care cauza nu pot sa le mai permit sa-si verse permanent laturile si apoi sa-si ridice fustele FARA CA SA LE-O TRAG!
4. In prezent cei doi sunt fosti militari lasi, , cu grade de cel mult plutonier(?) , locuiesc in zona de sud (Craiova, Plenita, …), AU TIMP BERECHET LA DISPOZITIE, Curbos este fost turnator/sursa CLAR!, Penisul/degetul fara unghie/ digital este un fost pseudo informatician, care nu stie ca FORTRAN=formule+translator, poate ca amandoi au ceva in realitate din BULA!

DXN 13-04-2012 - 19:27

Era pt tomi, dar adminu’ nu mai ridideste sa configureze…

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 13-04-2012 - 20:11

1. Nu discutam de ,,modestia” ta ,cat esti de ,,merituoriu ” in aceste ecuatii , ramane de constatat dupa configurarea rezultatelor( si aici ca si o remarca, ai o mentalitate neaos romaneasca 100%, ai o capacitate de sinteza, dar nu …penetrezi, deci fara finalitate), un individ mai direct , te-ar categorisi in ,,gargaragii” , eu nu i-mi pot permite etichetarea, desii am dubii serioase privind determinismul si cauzalitatea in situatia data, deranjul cauzat si afisat in schimb ma motiveaza sa incerc in continuare , desii constientizez sansele!2.Privind cazul matematicianului, schizofrenia paroxistica presupune un grad ridicat de I.Q, fara a avea punctul de reper, numit normalitate(cea acceptata la nivel mediu). Agresivitatea,in schimb a fost un factor, extrem de usor de identificat, precum si deformatia profesionala, privind aplicatii matematice in …oncogeneza si tratarea cancerului prin efect placebo.Aici a pasit in domeniul in care s-a autodevoalat. Aici , am considerat ca eu ma opresc, cunoscand implicatiile in lupta cu maladia secolului modern, desii Duhornicu a mai schimbat metodologia si nickul!

DXN 13-04-2012 - 21:50

Carpatianule,
Eu va inteleg si caut sa sincronizez de la distanta si virtual toate eforturile unora ca mine (Carpatianul, tomi, toti editorialistii, doamnele-fara exceptie, chiar si VVcV este recuperabil).
tomi are dreptate si am si eu aceeasi gandire: ” Nu pot decit sa le raspund pe limba lor, te rog nu trage concluzii gresite despre mine, nu este felul meu normal de comportament, sint inginer mecanic proiectant intr-o mare firma de stat cu o pozitie buna, pot zice ca nu am adus rusine ROMANIEI,aici in ISRAEL, evreii din tara mea natala sint foarte cautati si apreciati. Politehnica romana este un institut cunoscut de toti, si sint firme care cauta in special cadre ale invatamintului superior roman. Tu sint convins ca vei intelege ce ti-am scris, si vei aprecia rindurile mele, insa stai sa vezi banda lui papuc,urbos,ciu ciu, digital, tache si val verde cum se vor napusti ca hienele insa cind le citesc atacurile mor de ris de cit pot sa fie de redusi si primitivi.”

Primatele sunt curajoase deoarece stau intr-un „adapost”.
La camp deschis fac pe ei de frica.
SI ACUM, ATENTIE:
Colegi de-ai lor, care i-au recunoscut dupa „stil” si care pe parcursul vietii au fost si colegi cu o fiinta scumpa mie, mi-au dat variantele pe care vi le-am „divulgat”: Turbos a fost retras /nu a mai fost aviyat pentru a aplica in fortele „din afara” din cauza faptului ca prea multe note au ajuns la unul Docinoiu. Penisul este in realitate: informatician (pseudo) cu numele Tu….. C……. u, dar am o nedeterminare de cca 0,40.
De aceea scriam eu ca le trimit PM-uri si nu-mi raspund. Un semn daca-mi dadeau, erau cap de mort amandoi.
Poate ca pana la urma, cu aceste mici adevaruri si cu ce-om mai putea aduna, vom determina adminul sa colaboreze cu SRI-ul deja semnalizat de voi, sa-i stranga putin la piept pe acesti batjocoritori ai neamului.
Nu sunt cu PDL sau cu BASE, cu niciunul!
Dar nu pot suporta goania proasta si lasa!

tomi 14-04-2012 - 01:26

DXN,da-mi voie sa ghicesc,numele de Tudor Cojocaru iti spune ceva?.Daca am informatii bune, de miine unul din gloata de primate nu va mai aparea sau isi scimba porecla. Hai sa vedem ce zic si altii.
tomi

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 13-04-2012 - 12:17

Auoleo muica, dar esti intradevar subtire , si usor nedeterminat sub limlta prezentata. Bula che cu multe nick name depasite (ca de pilda Yacoov, este un profesor de matematica din Craiova de 62 de anisori, dement declarat , numit de elevi si parinti ,,Duhornicu” de nespalat ce a fost toata viata. Exista un vast material bibliografic despre acest schizofren mentinut in invatamint desii scandalurile se tin in lant, a ajuns sa se bata cu elevi si parinti, si a luat o cafteala zdravana. Daca esti dispus si eventual vertebrat, tzaganu i-ti propune un targ: -Da …mandelu tooot despre ISOSCELUL CRETINOPAT (adress+poze+ material bibliograf.complect) = indicii exacte despre turnatorul dantesc …eventual updatate !Bati palma , s-au …esti LASSSS…

DXN 13-04-2012 - 00:21

Hai sa ne hodinim un pic!
Penisul si Turbosul sunt mai batrani decat mine, iar daca io am 65 de ani (cum a apreciat Turbosul) inseama ca astia doi „sunt cu flori in gura”.
Poate ca de luni or gandi si ei cu creierele lor si nu cu testicolele ale secate si vom asista la niste discutii nu neaparat inteligente, dar macar umane.
Poate da D-zeu si-i recuperam! Pentru copilasii lor (pardon, nepotii lor).
Ce ziceti Penisule, Curbosule?
Hai ca merita sa fiti si voi oameni!
E asa de frumos!!!!!!!

tomi 13-04-2012 - 15:05

Cu multă stimă şi respect,din tot sufletul urez UN PASTE FERICIT SI SARBATOAREA PRIMAVERII SFINTE tuturor prietenilor de pe forum, forumişti,redactori şi jurnalişti,tuturor multă sănătate,realizări şi bucurii.Mai adaug o urare pentru noi toţi: ROMANIA,MULT NOROC SI INDEPENDENTA, SINGURUL TAU CONDUCATOR SA FIE POPORUL ROMAN.
tom

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult