Acasa MagazinLife Ia uite cine joacă rolul Fecioarei Maria

Ia uite cine joacă rolul Fecioarei Maria

scris de L.M.
2 afisari

După ce a pozat de multe ori pentru revista Playboy, o actriţă şi fotomodel a fost distribuită de un post de televiziune canadian în rolul Fecioarei Maria, într-o emisiune specială de Crăciun.

fecioara_mariaÎn emisiunea „A Russell Peters Christmas”, realizată de postul CTV, starleta canadiană Pamela Anderson va interpreta rolul Fecioarei Maria, au anunţat, luni, reprezentanţii acestui post de televiziune. Show-ul „A Russell Peters Christmas” va fi difuzat de postul CTV pe 1 decembrie la o oră de maximă audienţă. Această emisiune specială, prezentată de actorul de comedie Russell Peters, va oferi telespectatorilor „o privire ireverenţioasă asupra modului în care a fost realizată această emisiune TV, arătându-le lucruri pe care aceştia nu le-au văzut niciodată”, au adăugat producătorii emisiunii.

Pamela Anderson va juca rolul Fecioarei Maria

Alături de Pamela Anderson, în această emisiune specială vor mai apărea cântăreţul Michael Buble şi actorii Jon Lovitz şi Ted Lange, scrie Mediafax. Pamela Anderson, în vârstă de 44 de ani, este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune „Meşterul casei”, „Baywatch” şi „V.I.P.”. Ea a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy.

2 comentarii

Chris P. 16-11-2011 - 00:24

in mod sigur fecioara Maria nu era blonda …

Paul din Ohio 16-11-2011 - 02:40

Dece nu va puteti abtine voi astia sa insultati sute de milioane de oameni fara NICIO baza (in afara de URA voastra nemarginita pentru ceilalti)?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult