Acasa MagazinLife ICE AGE 4, lider în box-office-ul românesc (VIDEO)

ICE AGE 4, lider în box-office-ul românesc (VIDEO)

scris de C.P.
5 afisari

Filmul de animaţie „Epoca de gheaţă 4: Continente în derivă” a fost lider în box-office-ul românesc de weekend, cu încasări de 1.155.815 lei şi 56.519 spectatori, devenind producţia cu cele mai multe intrări, la debutul pe marile ecrane româneşti, în 2012, informează Asociaţia Film România.

Unul dintre cele mai iubite triouri din istoria cinematografiei – Manny, Diego şi Sid – porneşte în cea mai mare aventură a lui după ce un cataclism trimite în derivă un întreg continent. Separaţi de restul turmei, ei folosesc un aisberg pe post de barcă improvizată şi se lansează într-o epopee maritimă în încercarea disperată de a-i găsi pe ceilalţi. Înainte să devină eroi şi să reuşească imposibilul, Manny şi gaşca lui sunt supuşi celor mai grele încercări prin care au trecut vreodată. Se confruntă cu tot soiul de creaturi marine exotice, explorează cu curaj o nouă lume, plină de pericole necunoscute, şi se luptă cu piraţi nemiloşi. Bineînţeles că din această aventură nu putea lipsi Scrat, a cărui reuniune cu ghinda sa blestemată îl catapultează în locuri în care nicio veveriţă preistorică nu a mai ajuns vreodată. Printre actorii care dau voce simpaticelor personaje se numără Ray Romano (Manny), John Leguizamo (Sid), Denis Leary (Diego) şi Queen Latifah (Ellie).

Primele trei filme din franciza „Ice Age” au generat încasări de aproape 2 miliarde de dolari pe plan mondial.

Pe locul al doilea în box-office-ul românesc s-a clasat liderul de weekendul trecut, „Madagascar 3: Fugăriţi prin Europa„, cu încasări de 123.387 de lei şi 6.010 spectatori. Cel de-al treilea opus din franciza „Madagascar”, regizat de Eric Darnell şi care beneficiază de vocile actorilor Ben Stiller şi Chris Rock, este o nouă expediţie care îi poartă pe eroii evadaţi de la o grădină zoologică newyorkeză spre un circ ambulant, prin Europa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult