Acasa MagazinLife Iepuraşii şi-au deschis o “Fabrică” în Capitală

Iepuraşii şi-au deschis o “Fabrică” în Capitală

scris de A.B.
0 afisari

Fabrica Iepuraşilor şi-a deschis porţile în Capitală. Copiii pot deveni, pentru câteva minute, bucătari, patiseri, bijutieri. Pot învăţa să acorde primul ajutor în situaţii de urgenţă sau pot învăţa să-şi confecţioneze hăinuţele.

iepuras-de-paste

foto:marcus

Cea de-a doua ediţie a evenimentului ”Fabrica Iepuraşilor” pune la dispoziţia copiilor, în următoarele două săptămâni, 18 ateliere de creativitate şi aptitudini.

Micuţii pot să desfăşoare activităţi în ateliere de bucătărie/patiserie, pot face machete de trenuleţe, asamblare de bijuterii, încondeiere de ouă, dar şi croitorie, şi pot învăţa să acorde primul ajutor în caz de urgenţă.

Prezent la eveniment, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a declarat că la atelierul privind acordarea primului ajutor copiii învaţă când să sune la 112, cum să facă o resuscitare şi fac cunoştinţă cu echipele SMURD şi cu pompierii.

”Este o iniţiativă foarte importantă”, a punctat dr. Opriţa, care a menţionat că la acest atelier sunt prezenţi toţi cei implicaţi în asistenţa de urgenţă.

La sfârşitul atelierelor, copiii vor primi de la iepuraşi diplome de merit şi alte surprize.

Durata atelierelor este de 20 – 30 minute. Fabrica Iepuraşilor, care este organizată de Hotel Caro, va fi deschisă de luni până vineri între 13,00 – 21,00, iar la sfârşitul săptămânii între 10,00 – 18,00, cu excepţia zilei de Paşte.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult