Acasa MagazinLife Ilie Năstase se gândeşte la nuntă cu Brigitte Sfăt

Ilie Năstase se gândeşte la nuntă cu Brigitte Sfăt

scris de Z.V.
2 afisari

După o scurtă vacanţă petrecută la Saint Tropez, după ce au participat la nunta prinţului Albert de Monaco, Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt îşi continuă relaxarea pe litoralul românesc, unde, printre altele, se gândesc şi la nuntă.

„Suntem aproape de nuntă„, a spus Ilie Năstase, la Kanal D, în legătură cu viitorul relaţiei sale cu Brigitte Sfăt.

Deşi între ei este o diferenţă de vârstă destul de mare iar relaţia lor nu este văzută cu ochi buni chiar de toată lumea, Ilie Năstase şi frumoasa brunetă din Timişoara se gândesc deja la ziua în care îşi vor uni oficial destinele. Aceasta nu va veni însă înainte ca Brigitte să rezolve problemele legale pe care le are.

„Am câştigat lângă mine un om minunat, nu mai aveam speranţe să întâlnesc un bărbat ca el. Având imaginea pe care am avut-o şi mi-a fost frică, deşi nu am recunoscut, mi-a fost frică ca un bărbat să mă vadă ca pe o femeie. Este un bărbat care mi-a dat o mână de ajutor atunci când mulţi ar fi speculat slăbiciunea mea. Abia după două luni şi jumătate am ajuns să fim împreună. El mi-a acordat în primul rând sprijinul de care aveam nevoie, putea să nici nu fie o relaţie între noi. Nu ştiu când va avea loc nunta pentru că nu vreau să îi stric imaginea lui Ilie, de multe ori m-am gândit să mă retrag din relaţia asta ca să nu sufere el”, a spus Brigitte, potrivit CanCan.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult