Acasa MagazinLife Imagini necenzurate cu prinţesa Diana după accidentul în care şi-a pierdut viaţa – VIDEO

Imagini necenzurate cu prinţesa Diana după accidentul în care şi-a pierdut viaţa – VIDEO

scris de L.M.
15 afisari

O fotografie şocantă a prinţesei Diana după accidentul în care a decedat în 2007 va fi făcută publică pentru prima dată, în cadrul unui documentar despre moartea sa.

Imagini necenzurate cu prinţesa Diana după accidentul în care şi-a pierdut viaţa

Fotografia necenzurată va apărea în întreaga lume, dar nu şi în Marea Britanie.Vestea că realizatorii filmului vor folosi această fotografie a stârnit multe nemulţumiri în rândul prietenilor prinţesei Diana, care afirmă că aceasta este doar o tactică pentru a face bani.
Surse din partea Casei Regale au declarat că fiii prinţesei Diana sunt oripilaţi de această veste şi că nu vor comenta subiectul pentru a nu le face publicitate realizatorilor filmului.

Photographer is first to reach Diana's smashed up Mercedes in 1997

În 2008, un juriu a decis că prinţesa Diana şi Dodi Fayed au murit din cauza şoferului Henri Paul, care a condus în stare de ebrietate.
Mohammed Fayed l-a acuzat pe prinţul Phillip că a muşamalizat accidentul în care Diana şi fiul său au murit şi chiar a sugerat că prinţul Charles ar fi fost implicat, pentru a împiedica căsătoria Dianei cu fiul său musulman
Documentarul „Unlawful Killing„, care va fi prezentat vineri în cadrul festivalului de la Cannes în această săptămână, este realizat de Keith Allen şi Mohammed Fayed, tatăl lui Dodi al Fayed, care a murit în acelaşi accident, scrie dailymail.co.uk.
Filmul de 90 de minute include o fotografie alb-negru a Dianei, realizată la câteva momente după accidentul din pasajul din Paris. În imaginea care nu a mai fost publicată până acum se pot distinge trăsăturile prinţesei şi părul său blond.

1 comentariu

tanase marian 10-05-2011 - 18:35

excelentele voastre eu am scris deja ce a ce am anteles pe deplin,,astfel celebra nunta nu va fi ansotita de un succes an cel mult trei ani mirii vor avea un accident de avion,, justitia divina se va sesiza din oficiu ca sa ne exprimam an termeni umani actuali,,.nihil sine deo,,…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult