Acasa MagazinLife Împăratul Iulian o vrea pe Elena Udrea de nevastă

Împăratul Iulian o vrea pe Elena Udrea de nevastă

scris de D.P.
43 afisari

Iulian Rădulescu, împăratul romilor, a declarat că, după perioada de doliu după Florin Cioabă, are gânduri mari cu fostul ministru al turismului. Totodată, ne-a mai spus că nu a fost şi nu va fi niciodată un fan al lui Băsescu, pentru că preşedintele are trei feţe şi este obraznic.

Împăratul Iulian o vrea pe Elena Udrea de nevastă

Împăratul Iulian o vrea pe Elena Udrea de nevastă

Rădulescu spune că decizia a luat-o după ce a văzut-o pe Udrea în costumul de baie minuscul în care s-a afişat. Mai mult, este hotărât să cedeze o bună parte din averea familiei sale pentru a o „îmbrăca” în aur pe Udrea.

„O să las să treacă îngroparea defunctului, doliul după Florin Cioabă şi o cer de nevastă pe Elena Udrea. O cer de la Blaga, cât o costa! Iubesc bikinii ăia de trei-patru centimetri cum îi poartă ea aşa, în faţă. Nu aş vrea nimic de la ea decât bikinii ăia. Sunt în stare să fac crimă cu Băsescu pentru Udrea! N-am făcut săpături, dar, după cum spune ea un cuvânt şi dă din cap, pare a fi de etnie romă. Oricum, o pun să stea în picioare în faţa mea, în costumul ăla de baie, şi îi pun aur cu găleata până la genunchi, să-i acopere. Într-o găleată intră 1.500 de cocoşei. Dacă daţi publicităţii că vreau s-o cer de nevastă pe Udrea, o omoară Băsescu până dimineaţă!”, a declarat împăratul romilor

12 comentarii

CONGO 21-08-2013 - 13:43

Iata unde a adus ortodoxia Romania – aurul domneste, avem imparati sfintiti de popi, vorbim de sclavagism, poporul si presa sunt scufundati in murdarii pana la genunchi.

ORTODOXIA A BULIT ROMANIA.

Iulian 21-08-2013 - 13:50

borâtură de țigan înapoiat, nu rege, trebuie alungați în india acolo le e locul la toate primatele astea obraznice

CONGO 21-08-2013 - 13:54

De ce l-a ucis Erdogan pe Cioaba?
Si cati din acei galbeni au mers la Erodan?

BOIENICA FARA FRICA 22-08-2013 - 09:27

da cine este Erdogan??

Antibasistul 21-08-2013 - 13:56

Normal ca o vrea nevasta, tiganca de a lui!

Antibasistul 21-08-2013 - 13:57

Va dati seama ce tara importanta e Romania are si rege si imparat si presedinte demis!

Iulian 21-08-2013 - 14:34

antibasistule, ia mai esti prost, ragi tocmai

Antibasistul 21-08-2013 - 16:27

Sigur esti imparatul Iulian!

stan 21-08-2013 - 21:08

La un asa articol, si la tupeul acestui tigan (la propriu si figureat), care se lauda cu aurul lui facut din furt si prostitutie consider ca am fost ma i mult decat moderat. Cu ce drept ironizeaza presedintele tarii ales de romani, nu de pirande. Cat timp mai tolerati toate creaturile astea din”Planeta maimutelor”carora trbuie sa le aratam ce inseamna respect prin metoda „Tepes”

BOIENICA FARA FRICA 22-08-2013 - 09:20

Imparatul Iulian a ajuns dintr-un palat aurit cu zeci de supusi intr-o coliba din Valcea, inconjurat de gunoaie.

Majestatea este haituita si alungata chiar de fostii sai supusi, care il venerau ca pe un zeu si i se inchinau pana la apusul soarelui, informeaza Antena3.

De imparatia lui Iulian s-a ales praful. Copiii l-ar fi parasit, iar supusii il gonesc. „Mi-a stricat tot rostul”, se plange bulibasa din zona Valcei. „Am chemat tigani sa mai facem sedinte in problemele noastre. dar n-am mai avut putere datorita acestui om, ca se baga printre noi”, spune el.

In urma cu doi ani, ii spuneau majestate si ii faceau cadouri scumpe. Acum isi trateaza imparatul ca un cersetor. O localnica povesteste cum pana si propriii sai copii l-au parasit intr-o cocioaba.

Din palatele aurite ale Sibiului, Iulian a ajuns sa locuiasca intr-o baraca mizera cu geamurile sparte. Sta la periferia unei colonii de tigani din Valcea. Fostii sai supusi vor sa-l alunge si de-aici si il acuza ca ar fi „stricat rostul satrei”. „Nu mai avem niciun rost aici, daca el este aici”, spune bulibasa.

Cum a inceput declinul imparatului Iulian? Se vorbeste ca ar fi incercat sa-si insele supusii, care l-au renegat si ca ar fi fost parasit de propria familie.

DREPT LA REPLICA
Scrie si tu pe Ziare.com!

BOIENICA FARA FRICA 22-08-2013 - 09:25

Asta se intimpla in 2009 cind Cioaba la alungat din Sibiu acum erau impacatii au facut jumate jumate din Aurul tiganilor care l-au luat de la ceausescu 2 banditii se duce si asta curind o vrea pe UDREA? asta este politica sa ii faca imagine lui Udrea dar prostu a bagat-o acum in kakat mai rau ia stricat imagineasa vedeti cum va reactiona Udrea si Basescu ca si de el a zis

IMPOSIBIL 22-08-2013 - 12:37

Nu o poate lua. Sunt rude de gradul 1.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult