Acasa MagazinLife În Georgia va exista o fântână cu alcool

În Georgia va exista o fântână cu alcool

scris de Stefan Galai
4 afisari

În oraşul Batumi din Georgia va exista o fântână din care, în loc de apă, o să curgă, timp de 10-15 minute pe săptămână, o băutură alcoolică locală.

alcoolDin fântână, care la ora actuală este în curs de amenajare într-un nou turn din Batumi, urmează să curgă băutura numită tchatcha, o ţuică din struguri. Băutura alcoolică ar urma să curgă timp de 10-15 minute pe săptămână, a anunţat primarul oraşului de pe malul Mării Negre.

„O dată pe săptămână, în locul apei o să curgă tchatcha timp de 10-15 minute. Turiştii vor avea astfel posibilitatea să guste din această băutură tradiţională”, a spus primarul la televiziunea georgiană, citat de AFP, preluată de Moldpres.

Georgia speră să atragă turişti străini prin construirea acestei fântâni.

Turismul este considerat o importantă sursă de venituri pentru această fostă republică sovietică, în care viticultura ocupă un loc important. Autorităţile georgiene au în vedere relansarea unor destinaţii turistice, precum Batumi, pentru a atrage mai mulţi vizitatori în Georgia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult