Acasa MagazinLife Incendiu la MasterChef – Un scrimer a declanşat dezastrul (VIDEO)

Incendiu la MasterChef – Un scrimer a declanşat dezastrul (VIDEO)

scris de D.S.S.
712 Afisari

La nunta Silviei cu Edi Stancu, Alexandru a speriat pe toata lumea pentru ca era cat pe ce sa dea foc bucatariei MasterChef. La cei 25 de ani ai sai, Alexandru Petricean este student, practicant de scrima la clubul Steaua si, mai nou, somer pentru ca si-a dat demisia de la locul de munca pentru a acorda toata atentia sa acestei competitii a gustului.

Dezastru in bucataria MasterChef-un concurent era sa ia foc cu tigaie cu tot

Am facut scrima de performanta pana la 20 de ani, acum fac doar din pasiune. Am venit la MasterChef dintr-un singur motiv – vreau sa fiu primul MasterChef al Romaniei!” a spus tanarul, care s-a prezentat la preselectii cu o tarta frantuzeasca – quiche lorraine.

La nunta Silviei cu Edi Stancu, Alexandru a cam dat-o in bara si era cat pe ce sa dea foc bucatariei MasterChef (minutul 9,10 din film). A pus unt intr-o tigaie incinsa la maximum, iar rezultatul a fost spectaculos. Flacari inalte, fum,  panica – asta pana cand a aparut Chef Catalin Scarlatescu in peisaj. Juratul a fost cel care salvat situatia: a aruncat tigaia pe jos si a stins focul.

Esti tacanit? Pleaca de-aici! Nu pui nimic, niciodata intr-o tigaie incinsa!” i-a spus el concurentului. „N-am mai vazut asa ceva in viata mea. Am plecat un pic de langa tigaie si nu mi-am dat seama ca e asa incinsa„, a marturisit concurentul, dupa incident.

m.c. 17.4.2012 -part2 de staycu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS