Acasa MagazinLife Incepe show-ul. Romanii au talent, sezonul 5, reguli noi

Incepe show-ul. Romanii au talent, sezonul 5, reguli noi

scris de Z.V.
4 afisari

Dupa patru sezoane in care talentul autentic a fost la el acasa, cel de-al cincilea sezon Romanii au talent este gata sa inceapa: AZI, de la 20:30, numai la PROTV.

Romanii au talent,sezonul 5, reguli noi

Romanii au talent,sezonul 5, reguli noi

Mai multe surprize, un decor impresionant, noi reguli, un nou juriu care este pregatit sa gaseasca cel mai talentat roman si spectacol desavarsit vor fi prezente in cel mai urmarit show de televiziune din Romania.
Una dintre noutatile acestui sezon este golden-buzz-ul – butonul auriu pozitionat in centrul mesei juriului, care, odata apasat, trimite un concurent direct in semifinala. Acesta poate fi folosit o singura data de fiecare jurat si este marcat de un moment spectaculos de lumini in cadrul show-ului.

Cea mai mare noutate a sezonului cinci este reprezentata de componenta juriului. In acest sezon, lui Andra si lui Andi Moisescu li s-au alaturat Mihaela Radulescu si Bebe Cotimanis. Cu patru jurati si regulile concursului au suferit modificari in ceea ce priveste selectia talentelor. In situatia in care un concurent primeste patru de DA din partea juriului, acesta va merge mai departe in competitie. La fel se va intampla si cu trei de DA obtinuti. In cazul in care, exista doi de DA si doi de NU, concurentul va merge mai departe doar in cazul in care un jurat isi va schimba votul de NU in DA. In situatia in care acesta nu este convins de prestatia si talentul concurentului si decide sa isi pastreze votul de NU, concurentul va parasi lupta pentru castigarea titlului de cel mai talentat roman si a premiului de 120.000 de euro.

 Romanii au talent – INCEPE AZI, de la 20:30, la PROTV!

O alta noutate este reprezentata de aparitia stelutelor albastre Romanii au talent. Acestea nu garanteaza trecerea concurentilor in semifinale, insa ii recompenseaza pe cei care primesc trei sau patru de DA din partea juriului si reusesc sa treaca in urmatoarea etapa eliminatorie.

Editia a cincea Romanii au talent se anunta a fi un adevarat spectacol de lumini, talente diverse, multe surprize si momente care vor impresiona.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult