Acasa MagazinLife Infirmiera bebeluşului regal s-a sinucis dupa farsa de la radio

Infirmiera bebeluşului regal s-a sinucis dupa farsa de la radio

scris de C.P.
2 afisari

Infirmiera Jacintha Saldanha de la spitalul King Edward VII, victima farsei puse la cale de doi realizatori de radio din Australia care au sunat la spital prezentându-se drept regina Elisabeta a II-a şi prinţul Charles pentru a se interesa de starea lui Kate Middleton, internată din cauza unor stări de rău provocate de sarcină, s-a sinucis.

Printul William şi Kate Middleton. Infirmiera bebluşului regal s-a sinucis dupa farsa de la radio

Toate cotidienele britanice, cu excepţia Financial Times, au scris sâmbătă pe prima pagină despre acest deces. ‘Infirmiera bebeluşului regal, găsită moartă după farsa telefonică’, scria Times, precizând că Jacintha Saldanha, în vârstă de 46 de ani, avea doi copii, un băiat de 16 ani şi o fată ‘tânără adolescentă’. ‘Ducesa, întristată de moartea legată de farsa telefonică’, titra The Daily Telegraph, care sublinia că postul de radio australian ‘continua să difuzeze farsa după mai multe ore de la moartea infirmierei Saldanha’. Daily Mirror menţiona pe prima sa pagină ‘agonia lui Kate după sinuciderea infirmierei păcălite la telefon’, temându-se că bebeluşul regal ‘ar putea fi totdeauna asociat cu acest înfiorător eveniment’.
Realizatorii Mel Greig şi Michael Christian, autorii farsei, ‘nu-şi vor relua emisiunea radio până la noi ordine, în semn de respect pentru ceea ce nu poate fi calificat decât ca o tragedie’, a informat postul de radio, pe Facebook.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult