Acasa MagazinLife Înjunghieturi cu cuţite la MasterChef în parcarea cu taximetrişti (VIDEO)

Înjunghieturi cu cuţite la MasterChef în parcarea cu taximetrişti (VIDEO)

scris de L.M.
14 afisari

Marti, 29 mai 2012, concurentii de la MasterChef au intrat pe mana taximetristilor dintr-o parcare. Traditionalii mici au facut ravagii in ambele echipe, mai mult, unii concurenti au ajuns la amenintari cu cutite pe carevroiau sa si le infiga unulion capul altuia.

MasterChef. Andreea despre capitanul echipei-Imi vine sa-i infig un cutit in cap

Prima proba: sa gateasca pentru taximetristi, in mai putin de 120 de minute, un fel de mancare care sa-i satisfaca si sa aiba 3 calitati: sa poata fi mancat in graba, sa fie consistent si, mai ales, gustos. Cuvantul magic: mici, plus diverse salate la alegere. Firi active si in miscare tot timpul, taximetristii nu pot zabovi mult in pauza de masa, pentru 3 feluri, ca la restaurant. Desi concurentii au avut impulsul de a considera proba drept una usoara si chiar banala, nu a fost deloc asa.

Proba asta e foarte grea: daca nu realizezi acel echilibru intre grasimi, carne, condimente, nu sunt buni„, explica Izaura. Cum era de asteptat, neintelegerile nu au intarziat sa apara. Daca in echipa albastra totul mergea ca uns, echipa rosie era pe punctul de a exploda. Andreea, de exemplu, a fost profund nemultumita de felul in care Lili a condus echipa si nu o data a trecut peste deciziile ei, alaturi de alti membri ai rosiilor.

Asa se face ca in momentul sosirii taximetristilor, echipa albastra avea „barosanii” aburinzi si salatele numai bune de infulecat, in timp ce echipa rosie i-a intampinat cu scuze si lamentari. In disperare de cauza, Lili i-a servit cu… o salata. Rezultatul votului a fost pe masura: echipa albastra a obtinut de doua ori mai multe voturi decat cea rosie.

Masterchef Romania 29.5.2012 -p1 de staycu


m.c. 29.5.2012 -p2 de staycu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult