Acasa MagazinLife Inflaţie de “regi” ai rromilor. Câte o coroană pentru Dorin şi Daniel Cioabă

Inflaţie de “regi” ai rromilor. Câte o coroană pentru Dorin şi Daniel Cioabă

scris de L.M.
5 afisari

În România este inflaţie de “regi” ai rromilor. Dorin şi Daniel Cioabă s-au autproclamat “regi” lângă sicriul tatălui lor, Florin Cioabă.

Inflaţie de “regi” ai rromilor. Câte o coroană pentru Dorin şi Daniel Cioabă

Inflaţie de “regi” ai rromilor. Câte o coroană pentru Dorin şi Daniel Cioabă

În momentul “încoronării”, lângă Dorin Cioabă s-a aflat şi Corneliu Vadim Tudor. Fiul cel mare al lui Florin Cioabă a mai spus că el “va purta titlul de rege internaţional al rromilor” şi că va avea o altă coroană. Daniel Cioabă va primi coroana tatălui său şi “va fi rege al rromilor din România”.

Dorin Cioabă a declarat că membrii “Consiliului de Coroană”, împreună cu mama sa, familia şi apropiaţii au hotărât să continue proiectele începute de tatăl său. „Au hotărât ca eu să mă ocup de partea internaţională a relaţiei casei regale cu întreaga comunitate a rromilor din lume, iar fratele meu să aibă atribuţiunile de conducere în ţară, pentru că trebuie să ajutăm comunitatea internaţională, dar nu vrem să neglijăm comunitatea rromilor din România. (…) Împreună ne vom completa”, a spus el, potrivit Mediafax.

„Coroana tatălui meu va rămâne în cadrul familiei, la fratele meu, Daniel, care va fi regele rromilor din România”, a spus Dorin Cioabă. „Titlul de rege internaţional al rromilor va avea o altă coroană pe care o voi purta eu în această zi. Aşa cum la Vatican s-a aşteptat un fum alb să se ridice, Dumnezeu nu a lăsat astăzi familia Cioabă să se dezbine”, a spus Dorin Cioabă.

Dorin Cioabă le-a mai spus celor prezenţi că întreaga avere a tatălui său va fi moştenită de către Daniel Cioabă, iar lui îi va rămâne ceea ce l-a învăţat tatăl său în timpul vieţii. „Mie tata mi-a dat ce mi-a dat în timpul vieţii, îi mulţumesc, m-a învăţat să respect şi să fiu un om care să ajute comunitatea”, a afirmat Dorin Cioabă.

Înmormântarea lui Florin Cioabă blochează circulaţia în Sibiu

Traficul rutier în municipiul Sibiu se va desfăşura vineri cu mai multe restricţii determinate de procesiunea religioasă şi înmormântarea lui Florin Cioabă. Şoferii sunt sfătuiţi să respectele semnalele agenţilor de circulaţie, iar cei care se află în tranzit să folosească şoseaua de centură. Pe Şoseaua Alba Iulia, la intrarea în Sibiu dinspre Sebeş, traficul a fost limitat deja la o bandă pe sens la faţa locului fiind prezente mai multe echipaje ale Poliţiei Rutiere, transmite Agerpres.

„Traficul rutier a fost restricţionat pe două benzi pe Şoseaua Alba Iulia, porţiunea cuprinsă între străzile Grâului şi Agricultorilor, până la ora 13,00”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, inspector principal Anca Bloancă.Între orele 13,00 şi 14,00 traficul va fi închis complet pe Şoseaua Alba Iulia timp de 15 minute în funcţie de ora de plecare a cortegiului funerar spre cimitirul din Sibiu.

Pe tot parcursul zilei de vineri circulaţia rutieră în zonele cu restricţii va fi deviată pe rute ocolitoare, iar şoferii vor fi dirijaţi de agenţii de circulaţie. Poliţia recomandă conducătorilor auto să respecte semnalele agenţilor de circulaţie şi să dea dovadă de calm în trafic.

4 comentarii

pathfinder 23-08-2013 - 14:54

Altfel sta treaba acuma.
Doi regi si un imparat.
Toata stima si mandria!
Ceaus… scuze… D. Cioaba – Romania!

P.S. Da’ fiscul cand ii intreaba pe astia cu ce fonduri si-au ridicat palatele?!?
Adica cum?
Nu au nici un venit?
Nu au platit niciodata CAS-ul?
Nu au platit nici un impozit, taxa acolo ceva?
Pai atunci pirandele lor cu ce tupeu se tot interneaza in spital sa nasca puradei? Ha?
Si mai vin si mustaciosii lor soti sa mai traga cate un pumn/picior/bata in cap la doctori daca nu iese puradelu’ cum trebuie.
Ceva nu-i cum trebuie in toata tarasenia asta…

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-08-2013 - 16:44

C a n c i ba’h sukarilor, ne cabulipsiram si de o ….I M P A R A T E A S A!
=======================================================Las-o Leano, Fa-te, Draga Imparateasa!

M.–JenniaLUU

……………………………………………………………………………………….

In aceste zile de grea suferinta pentru sarman bobor roman incercat la pipota si inima de moartea celui care a fost regele Cioaba, zile in care jelitu’ si doinitu’ mioritic au facut carare pe ruta mediatica Bucuresti-Antalya, pentru ca apoi sa cantoneze sfasietor in curtea si in interioarele palatului regelui decedat, ziua de ieri a venit ca un balsam tamaduitor si incurajator pentru sufeletele crunt incercate ale romanimii tanguitoare. Si asta datorita a doua stiri care au luat fata zilei mediatice.
Ca urmare a primei stiri, boborenii au putut sa rasufle in sfarsit usurati, nemaifiind chiunuiti de hamletiana intrebare: “oare s-o duce sau nu s-o duce prea iubitul lor presedinte la funeraliile regale?” Ei bine, Dom Presedinte, cum il alinta tiganimea in petitii, s-a dus si nu s-a dus oricum ci, ca si in cazul in care tine agape de aniversare cu fostii colegi de institut in vilele de protocol mostenire de la ciuruitu’ si intretinute si renovate din banul contribuabilului roman adus de domnia sa la sapa de lemn, ei bine, s-a dus cu elicopterul si cu tot circul unui convoi oficial care implica costuri destul de piperate pentru a depune o coroana de flori la capataiul unui prieten personal si nicidecum la catafalcul vreunei personalitati oficiale. Dar, asta este!
Dom’ presedinte ne arata inca o data ca domnia sa confunda bugetul administratiei prezidentiale cu pusculita sa personala. In orice caz, gestul facut de domnia sa a avut darul sa readuca linistea sufleteasca in batatura romanilor.
A doua stire a avut darul chiar sa descreteasca spre inveselire aceleasi frunti de romani prin natura continutului si forma in care le-a fost adusa la cunostiinta. Si asta deoarece ditai imparatul tiganilor, Maria Sa Iulian, a iesit pe sticla cu un comunicat induiosator, bun de scenariu telenovelistic, prin care ne-a anuntat ca a luat decizia de a se casatori cu doamna Elena Udrea. Am aflat si noi ca, sfisiat de sentimentele dragoste tomnatica dar pura pe care le simte de la o vreme fata de amanta oficiala prezidentiala, Maria Sa a repudiat-o prin dare de papuci pe fosta piranda imparateasa, urmand s-o aduca la originile tiganesti, prin sfanta taina a casatoriei, pe Elena ot Plescoi pe post de Iosefina Imparateasa Tiganimii. Si nu numai atat. Tot Maria Sa a tinut sa ne informeze ca in urma acestei casatorii el va deveni ruda si cu Dom’ Presedinte basescu, necomunicandu-ne insa cum va face posibil acest lucru. Singura modalitate la care pe mine, personal, ma duce mintea este ca, bazandu-se pe principiul incuscririlor si incumetririlor practicat de La Famiglia basescu cu etnia tiganeasca, Iulian ii va propune dragului nostru presedinte sa le fie Nas de cununie. Mai ales ca Dom Presedinte corespunde din toate punctele de vedere pentru o astfel de sarcina, el cunoscand foarte bine mireasa, pe toate partile am putea spune, deoarece coform datinei strabune cum ca ” o data vede nasu’ puta finei” el e reusit de-a lungul timpului de mai multe ori aceasta performanta fara vreo jena sau tresarire in fata spectatorilor cu drept de vot din aceasta tara si netinand cont de pozitionarea cavitatilor anatomice ale Nutzycii supuse controlului sau de taur comunal.
Nu stiu cum va raspunde cioara vopsita , Elena Udrea, la aceasta propunere care nu poate fi refuzata, stiu insa ca 50% ea este rezolvata. Iulian vrea!
In aceste conditii nu pot decat sa le doresc “casa de piatra” fericitilor insuratei, alaturi de Famiglia Nasului, si sa ma bucur ca am putea striga si noi ca la curtile cu staif din Europa ” Regele a murit, traiasca Imparateasa Tiganilor!”.

jan dinu 24-08-2013 - 07:24

—Majestatile voastrre , stapiniti-ne cu pasiune shi intelepciune
asha cum a facut-o distinsul dumneavoastra tata cu toata
dedicatia pentru intreaga obstie .
Supushi coroanelor va ureaza viatza lunga shi buna domniei !
JD-USA

Cleopatra 26-08-2013 - 18:03

Dupa gushi nici astia n-o vor duce mult!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult