Acasa MagazinLife INNA a scos o nouă piesă, HEAVEN. Videoclip incendiar

INNA a scos o nouă piesă, HEAVEN. Videoclip incendiar

scris de C.S.
23 afisari

Inna le-a pregătit fanilor o surpriză și a lansat videoclipul piesei „Heaven”, ce a fost filmat în Mauritius, în urmă cu doar câteva săptămâni. INNA a filmat acest videoclip intr-un peisaj paradisiac, a făcut ședință foto pentru o revistă din România şi a susținut un concert.
inna heavenINNA revine cu un nou single, mult-asteptat de fanii artistei. Piesa se numeste „Heaven” si a fost lansata cu videoclip oficial filmat in Mauritius, in celebrul resort Shangri-La.
Regizorul și DoP-ul videoclipului este John Perez, unul dintre cei mai importanți cinematografi la nivel internațional, a lucrat cu artiști precum Shakira, Rihanna, Beyonce, Jay-Z, Alicia Keys, Lady Gaga.

INNA a sustinut anul acesta concerte în Europa, dar şi in Mexic, unde a avut turnee, concerte în faţa a zeci de mii de fani, prezentă la radiouri şi emisiuni. În perioada următoare, va avea concerte în Europa la festivaluri din Estonia si Finlanda, dar şi în Mexic (San Luis Potosi) unde, pe 2 iulie, va cânta pe aceeaşi scenă cu Steve Aoki si Deorro, DJ renumiţi la nivel mondial.
INNA este una din cele mai apreciate artiste din întreagă lume, inspirând loialitate milioanelor de subscriberi de pe YouTube şi followeri pe Instagram. Recent, INNA a surprins prin apariţia surpriză în trupa G Girls, alături de Alexandra Stan, Antonia şi Lori, iar piesă lor de debut “Call The Police” ia cu asalt top-urile muzicale din România şi Europa deopotrivă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult