Acasa MagazinLife Inna a venit cu elicopterul la Arenele Romane (VIDEO)

Inna a venit cu elicopterul la Arenele Romane (VIDEO)

scris de L.M.
8 afisari

 Inna nu a vrut să îşi dezamăgească fanii la primul concert din România. Spre surprinderea publicului, Inna a coborât pe scenă dintr-un elicopter. În faţa a 5000 de oameni, Inna şi-a afişat deja celebrele outfituri sexy de scenă, iar fanii ai au plecat acasă încântaţi.

Inna a coborat din elicopter pe scena de la Arenele Romane

Inna a coborat din elicopter pe scena de la Arenele Romane

În concertul de la Arenele Romane, Inna a cântat în premieră piese de pe ultimul ei album, „The Club Rock„, scrie perfecte.ro.

 Artista şi-a încântat fanii şi cu câteva coveruri celebre. Vedeta a cântat „Use somebody” celor de la Kings of Leoon, „Grenade” de la Bruno Mars, „The Time of My Life” şi „Born This Way” a lui Lady Gaga.

Fanii i-au afişat Innei bannere pe care i-au scris „Love you Inna„, iar aceasta a răspuns: „Să nu vă mai aud că România nu mă iubeşte!”

2 comentarii

adina 18-05-2011 - 13:59

Sa fim seriosi. Cu liveul care a incercat sa-l faca la anumite melodii….a lasat de dorit. Noroc ca avem calculatoare si stim sa facem playback. Inna mai are noroc ca este sustinuta financiar si atat. Dar cu muzica e varza.

bxp 19-05-2011 - 12:59

Bine ca sunt pe aici „experti” care nu pot fi prostiti asa usor si si-au dat seama imediat ca nu e nimic de capul Innei. Astia sunt romanii adevarati, cei care nici un ruptul capului nu renunta la propriul orgoliu si nu accepta alte idei decat cele fatate in capul lor, cei care le stiu ei pe toate si se pricep la toate…

Intr-adevar, Inna e varza si la fel sunt si toti ceilalti cateva milioane de oameni care o asculta zilnic in toate colturile lumii si care au pus-o pe primele pozitii in mai toate topurile. Niste imbecili inculti cu totii. Adevaratii cunoscatori tot aici sunt, in spatele blocului spargand seminte pe „muzica” lui Guta si a altora cu voce adevarata…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult