Acasa MagazinLife Inna i-a zăpăcit pe libanezi cu un body roz (VIDEO)

Inna i-a zăpăcit pe libanezi cu un body roz (VIDEO)

scris de L.M.
12 afisari

Inna a fost capul de afiş al evenimentului NRJ Music Tour, unde a încantat audienţa cu o ţinută sexi. Întru-un concert de zile mari în cadrul NRJ Music Awards din Beirut, Inna i-a făcut pe libanezi să sară pe ritmurile pieselor ei, îmbrăcată foarte sexy într-un body roz, acompaniată de doi dansatori musculoşi.

INNA, concert la Beirut

Costumaţie cu care Inna a ieşti pe scenă aproape că i-a lăsat sânii la vedere. Asta n-a împiedicat-o însă pe cântăreaţa în vârstă de 24 de ani să danseze şi să cânte, îndemnându-şi fanii extaziaţi să îi urmeze exemplul.
Inna (24 de ani) a filmat recent videoclipul piesei „Un Momento” de pe albumul „I Am The Club Rocker”. Primul cliup realizat pentru acest al bum a fost la piesa „Club Rocker” la care a lucrat cu regizorul Alex Herron, celebru pentru colaborările sale cu Kylie Minogue.
Single-ul nou pe care artista româncă îl va lansa se numeste „Un Momento” şi este în curs de promovare datorită fanilor care au insistat ca acesta să fie urmatorul ei hit.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult