Acasa MagazinLife Inregistrari video cu Regele Suediei la curve

Inregistrari video cu Regele Suediei la curve

scris de Ziua Veche
26 afisari

Fostul şef mafiot Mille Markovic, patronul clubului în care Regele Suediei Carl Gustav făcea ce poftea cu fete naive sau profesioniste desăvârşite, a anunţat că l-a înregistrat pe monarh şi că va face publice materialele video: „Este dezgustător cum regele le-a momit pe fetele acestea naive, de la periferie, cu promisiuni uriaşe că le va ajuta cu o slujbă sau în carieră. Nu şi-a ţinut niciodată cuvântul după ce a obţinut de la ele ce-a vrut”, informeaza realitatea.net.

Carl Gustav nu a negat dezvăluirile despre aventurile sale cu fete sărace, făcute în cartea „Monarhul fără chef”, ale cărei prime 20.000 de exemplare s-au epuizat într-o zi în librării.

„A declanşat un al treilea război mondial media”, spunea joi despre carte unul dintre autori, Thomas Sjoberg, citat de independent.co.uk. Însă când monarhul lor iubit le-a declarat valide, afirmând că „a vorbit cu familia şi cu regina, şi am ales să dăm pagina şi să mergem mai departe, acestea fiind lucruri întâmplate cu mult timp în urmă„, scandalul a devenit cu adevărat monstru.

Deşi regele nu şi-a contestat niciodată reputaţia de fustangiu, cele relatate în carte tot au lăsat cu gura căscată opinia publică suedeză: sex în grup, stripteuze, fete sărace ispitite cu promisiuni să se culce cu el, prostituate sau folosirea Serviciilor Secrete drept paravan pentru o cât mai deplină intimitate. Şi nu în ultimul rând, amorul de lungă durată al regelui pentru manechina şi cântăreaţa Camilla Henemark, cu care regele a vrut la un moment dat să fugă în lume. „Regina Silvia, în vârstă de 34 de ani, ştia, dar nu a putut face nimic în privinţa asta, căci regele s-a îndrăgostit ca un adolescent, vrând să fugă cu Camilla undeva, pe o insulă pustie, şi să trăiască cu nuci de cocos”, susţin autorii cărţii, citati de realitatea.net.

0 comentariu

Negura Neagra 22-09-2010 - 08:24

Cu Andrei Marga la conducerea Ministerului Educatiei nu o sa aveti multi votanti.
Nu mai vrem sa avem de-a face cu scursuri CDR-iste. O sa aveti soarta PNT-CD-ului.

PENTIUM x64 22-09-2010 - 09:16

Va desfiinta gratuitatea studiilor la invatamantul superior. Totul va fi pe bani si cine nu-i are va ramane cu liceul. Universitatile de stat vor intra in colaps, din lipsa acuta de candidati, si multe vor fi inchise. Cadrele didactice universitare vor ramane fara loc de munca (reforma pe paine – dupa reteta Victor Ciorbea) si nici nu se vor mai acorda plati compensatorii, cum s-au dat la mineri, militari, angajatii de la intreprinderile militarizate, sau la alte categorii de salariati disponibilizati in masa.
Cel mai grav aspect este legat de imposibilitatea copiilor dotati intelectual, dar fara venitui consistente, de a-si continua studiile.
Asta va face acest descreierat care a scos din programa de liceu din orele de fizica, de matematica si chimie, a desfiintat catedrele tehnice si a introdus spamuri ca religia, educatia civica, filosofia, muzica si desenul (la liceele de profil real). A pus pe primul loc disciplinele umaniste, de la care nu se invata lucruri practice, utile in viata zilnica sau in productie, la locul de munca. Astfel a lovit si in patroni, care nu au pe cine sa angajeze, din lipsa de absolventi calificati in domeniile practice, dar a lovit si in noi, oamenii simpli, deoarece copiii nostri vor ramane someri.
Inginerii care predau la Politehnica sa-si caute de pe acum al servici, pentru ca vor fi primii pe lista disponibilizarilor. Cred ca ati auzit ca in final vor fi peste 500000 de disponibilizati din sectorul bugetar. O mare parte dintre acestia va fi data de angajatii de la universitati.

eu pe cine votez ? 22-09-2010 - 09:19

Se injura in public, dar actioneaza dupa acelasi plan de distrugere a Romaniei.

15000 de specialisti 22-09-2010 - 09:24

Numai oameni seriosi, care n-au avut de-a face cu dezastrul produs in perioada 1990-2010.
Ce dracu cauta Melescanu in acest guvern fantoma ? Si nici ceilalti nu sunt mai de soi.
Il bagarati si pe complexatul Mircea Diaconu, sa joace rolul de sluga proasta, sa va goleasca scrumierele in timpul sedintelor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult