Acasa MagazinLife Însărcinată la 49 de ani

Însărcinată la 49 de ani

scris de D.P.
4 afisari

În adolescenţă îşi dorea să aibă şapte copii, iar acum este însărcinată acum cu cel de-al patrulea copil. Unul din simbolurile filmului şi teatrului românesc, a interpretat rolul Fecioarei Maria din pelicula lui Mel Gibson, „Patimile lui Christos”.

În vârstă de 49 de ani, Maia Morgenstern mai are un fiu, Tudor, şi două fiice, Eva Leea Cabiria şi Ana Isadora. Este căsătorită cu medicul Dumitru Băltăţeanu. Informaţia conform căreia actriţa aşteptă un copil este dată de realitatea.net, care citează eva.ro.

Maia Morgenstern este absolventă a Universităţii de Arta Teatrală şi Cinematografică, promoţia 1985. A debutat la Teatrul din Piatra Neamţ, după care a jucat pe scena Teatrului Evreiesc de Stat din Bucureşti. Ulterior, s-a alăturat trupei de la Teatrul Naţional „Ion Luca Caragiale”, din care face parte şi în prezent.

Filmul „Balanţa” (1992), realizat de Lucian Pintilie, i-a adus recunoaşterea. A jucat şi în „Cel mai iubit dintre pământeni” (1993), Orient Express (2004). Printre rolurile importante de pe scena de teatru se număra Lola Lola, din Îngerul albastru, sau Kathleen Hogan în Park Your Car in Harvard Yard.

Face parte din juriul pentru acordarea Premiului Naţional de Excelenţă în Cultura Română. Maia Morgenstern a fost membru al juriului la festivalurile de la Geneva, Salonic, Angers, Monte Carlo.

1 comentariu

Liviu 28-03-2011 - 21:27

A jucat si in „Nea Bachus” un rol de tarfa, s-a urcat si pe Lenin dezbracata, in „Balanta” s-a dezbracat cat a putut de mult … A bagat-o la inaintare si s-a vandut bine ! Ca sexu’ se vinde cel mai bine !!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult