Acasa MagazinLife Instanţa a decis! Irina Columbeanu se întoarce la Izvorani

Instanţa a decis! Irina Columbeanu se întoarce la Izvorani

scris de Matei Iliescu
2 afisari

Judecătoria Buftea a decis luni ca Irina să îi fie încredinţată tatălui ei, Irinel Columbeanu, până la pronunţarea divorţului. Hotărârea nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs în cinci zile.

irinel_si_irina_columbeanu_nu vreau la mamiDecizia a fost dată în absenţa Monicăi Columbeanu, care este plecată de săptămâna trecută în Statele Unite.

Răsturnarea de situaţie intervine după ce conflictul Moni-Iri părea să se fi stins, ajungându-se la un acord în privința Irinei și a despărțirii. Însă, Irinel s-a trezit, pe 2 iunie, că a mers singur la notar „ca un fraier”, motiv pentru care a continuat demersul de obţinere a custodiei în instanţă.

Irinel Columbeanua povestit, joia trecută,  că a încercat să o contacteze pe Monica pe mail și că nu înțelege de ce aceasta a ales să nu se prezinte la notar.

Omul de afaceri a povestit că în acordul cu Monica erau incluse condițiile accesului acesteia la fiica lor, dar că Irina rămânea în grija sa.

„Eu am întrebat, ce vrei? Mi-a spus că vrea un program de vizitare normal, să aibă legături normale cu fiica ei. M-a întrebat: Tu ce vrei? – Eu i-am spus clar că vreau ca copilul să îmi fie încredințat mie spre creștere și educare și că am să îi asigur o relație absolut normală și firească ca și mamă a Monicăi cu Irina”, a declarat Irinel Columbeanu.

1 comentariu

vic 07-06-2011 - 01:48

istanta …ce istanta!…specialista la Eradicarea Gainariilor (pedepse cu executare intre 2 si 15 ani ),…mare specialista si in rezolvarea divorturilor ..in rest NUPuri si suspendari …asta e Justitia care a sprijinit jaful economic ,a industrializat Hotia ,a Prostituat Retrocedarile rominilor ,s a USLnizat cu criminalii saraci si cinstiti” ai revolutiei din dec. ”89 si dupa …..

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult