Acasa MagazinLife Intrare gratuită pentru copii la Zoo

Intrare gratuită pentru copii la Zoo

scris de L.M.
7 afisari

Ziua Internaţională a Grădinilor Zoologice şi Parcurilor este sărbătorită între 6 şi 9 august la Grădina Zoologică din Bucureşti. Intrarea la Grădina Zoologică va fi gratuită pentru copii.

ziua_internationala_zooPrimăria Bucureşti va organiza în perioada 6 – 9 august, o campanie de educare a publicului referitoare la importanţa protejării mediului şi a conservării speciilor. Pentru acest eveniment au fost confecţionate mascote în mărime naturală, care să reprezinte principalele animale de la Grădina Zoologică din Bucureşti.

Vor fi organizate concursuri de desene pe asfalt, cursuri de ecologie şi tombole cu premii pentru copii. La intrarea în Grădina Zoologică, cei mici vor completa un talon de participare, în care vor trebui să dea răspunsul corect pentru trei ghicitori cu animale. Taloanele vor fi strânse într-o urnă, iar în fiecare zi va avea loc câte o extragere cu trei premii, premiul cel mare fiind o bicicletă.

Primarul Sorin Oprescu va participa sâmbătă, de la ora 11.00, la deschiderea evenimentelor organizate la Grădina Zoologică din Bucureşti. Manifestările sunt prilejuite de Ziua Internaţională a Grădinilor Zoologice şi Parcurilor, sărbătorită în fiecare an, pe data de 9 august, în întreaga lume.

2 comentarii

Morkova Vesela 06-08-2011 - 13:59

Sobrule cusca ta e pregatita prin zona cu lupi (in kuk sa ma pupi!)

lukytom 07-08-2011 - 20:49

„Ziua Internaţională a Grădinilor Zoologice şi Parcurilor este sărbătorită între 6 şi 9 august la Grădina Zoologică din Bucureşti. Intrarea la Grădina Zoologică va fi gratuită pentru copii.”

MINCIUNA GOGONATA !!!

referitor la intrarea copiilor gratuita.In data de 07 08 2011 dupa ce ca am cumparat 2 bilete ptr adulti si 2 ptr copii( 13 lei/adult si 6,5lei/copil) la poarta nu era nimen (10-15 min) ptr a controla biletele asa ca multi oameni intrau fara a cumpara bilete,portarul facand pe agentul de curatenie (matura o camera).
am intrat cu familia in gradina si am revenit singur dupa 10 min. constatand ca la poarta erau acum 2 oameni( agentul de curatenie si o tanti). le am aratat ca sunt cu inca 3 persoane in gradina si ca nimeni nu mi a verificat biletele, acestea fiind intregi…imi e sila sa mai scriu mai multe. nu mi a facut o parere buna deloc gradina zoologica din capitala.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult