Acasa MagazinLife Între două… bancuri

Între două… bancuri

scris de Ziua Veche
64 afisari

Un bătrân îi explică unui tânar ce înseamnă să ai o dilemă: „Închipuie-ţi că dilema e ca o sfoară ce-ţi intră prin gură şi iese prin fund. La capătul dinspre gură e legat un rahat, iar la capătul dinspre fund e legat un penis. Acum, de care capăt tragi?


Bancul acesta mi l-a trimis un amic azi pe email. Am râs cu toţii în redacţie după ce l-am citit. În acelaşi timp, din difuzorul televizorului, vorbe noi despre scandalul sexual în care sunt implicaţi junii PSD Nicolae Bănicioiu şi Robert Negoiţă. Imaginând o discuţie între tinerele speranţe politice şi bătrânul Ion Iliescu în care le explică fluturând o mână ce mimează cele locuri anatomice exemplificate în anecdota de mai sus, oare ce variantă ar alege?

Că Politica e o curvă, nu încape îndoială. Că mulţi aleşi sunt nişte curve ajunse pe centura politicii, ca să-l citez pe primul om în Stat, nici aici nu trebuie sa avem dubii. Că politicienii merg şi ei la curve ar trebui să mai mire pe cineva?

Însă… ei ştiu foarte bine unde au ajuns banii pe care i-au plătit pentru sex. Aşa cum şi cei care au încasat, înainte bănuiesc, cunosc şi dumnealor la fel de bine date, cifre, locuri, ba chiar probabil au şi înregistrări audio-video cu cei Don Juani şi fătucile inocente, şi ei şi ele – „puri” şi la fel de goi ca buzunarele multor alegători.

Avem aşadar trei coordonate general valabile: sex, bani şi mai mulţi indivizi care nu ştiu încă de care parte a organului sexual masculin se află. Vin în ajutorul lor şi închei cu al doilea banc.

Se întâlnesc doi prieteni.

– Ce mai faci? Eşti bine? Sănătos?

– Sunt sănătos, dar sunt într-o trilemă.

– Poate vrei să spui dilemă.

– Ştiu ce este dilema, dar eu sunt într-o trilemă.

– Nu inţeleg.

– Fii atent. În urmă cu ceva timp l-am împrumutat pe Popescu cu o mare sumă de bani. Mi-a spus că după două saptămâni să mă duc să îmi restituie datoria. M-am dus. Sun la uşă şi îmi deschide nevastă-sa, îmbrăcată cu un neglijeu de parcă nu avea nimic pe ea. O întreb dacă Popescu este acasă şi îmi spune că e plecat. M-a invitat să bem o cafea. S-a aşezat comod şi după puţin timp s-a rezemat de mine. Era clar ce vrea. Fără să mai pierdem timpul, am început să facem sex. La un moment dat a intrat în cameră Popescu, pe care nu-l auzisem când a intrat în casă, şi care nici una, nici două s-a dezbrăcat şi a sărit direct pe mine. Dupa ce am terminat, am plecat fără să-i cer banii. Jenat oarecum de situaţie, o vreme nu l-am mai sunat. Până când într-o zi mi-am luat inima în dinţi şi m-am dus iar la el la uşă. S-a întâmplat la fel ca prima dată. Şi de atunci îi tot vizitez. Acum eu mă întreb de ce mă duc eu la Popescu. Să-mi dea banii, să fac sex cu soţia lui sau să mi-o tragă el mie?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult