Acasa MagazinLife Ioana Băsescu, căsătorie în secret la Azuga

Ioana Băsescu, căsătorie în secret la Azuga

scris de S. P.
2 afisari

Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu, s-a căsătorit cu avocatul Radu Pricop, ceremonia civilă având loc duminică la Primăria Azuga.

Ioana Băsescu s-a căsătorit în secret

Ioana Băsescu s-a căsătorit în secret (foto: realitatea.net)

Ioana Băsescu şi avocatul Radu Pricop s-au căsătorit la Primăria din Azuga, duminică dimineaţă, iar la ceremonie au luat parte preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, părinţii lui Radu Pricop şi naşii celor doi, de la ceremonie lipsind Elena Băsescu.

Constantin Samson, primarul din Azuga, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că după căsătorie fiecare dintre soţi îşi va păstra numele de familie.

Potrivit primarului oraşului Azuga, Constantin Samson, care a oficiat cununia civilă a celor doi, niciunul dintre ei nu are domiciliul în Azuga, însă au avut posibilitatea, conform legii, de a depune o cerere cu 15 zile înainte şi de a se căsători la Azuga.

„Nu este primul cuplu care nu e din Azuga şi care se căsătoreşte aici”, a adăugat primarul oraşului.

Presa relata că fata cea mare a preşedintelui, Ioana, a fost cerută în căsătorie în 2013, de Crăciun, de avocatul Radu Pricop, care provine dintr-o familie cunoscută din Suceava, tatăl acestuia fiind fostul senator PSD Radu Pricop.

Potrivit presei, Pricop este bun prieten al Elenei Băsescu, dar şi al soţului acesteia, Bogdan Ionescu, are 36 de ani, este asociat al unui cabinet de avocatură şi locuieşte într-o zonă de lux a Capitalei.

Fiica cea mare a preşedintelui a mai fost căsătorită timp de trei ani cu Bodo, solistul formaţiei Proconsul. Cei doi s-au căsătorit în 2003, cununia civilă fiind oficiată chiar de Traian Băsescu, primar al Bucureştiului la acea vreme.

A doua relaţie serioasă a Ioanei Băsescu a fost cu un om de afaceri din domeniul divertismentului, de care s-a despărţit la începutul anului 2013, mai scrie presa.

4 comentarii

BULA 02-06-2014 - 12:19

Fata lui Base, a mare, da-i cu lula pe spinare. Fata lui Base, a mica, ia-o-n lula si-o ridica.

Asa e cu fetele cand le vine vremea…

pathfinder 02-06-2014 - 12:21

Ba, da’ tu mai ai lula?!?
Aceasta-i intrebarea!

UnUL 02-06-2014 - 14:00

Amintiri, amintiri…

urbos 02-06-2014 - 14:25

Scarba asta o sa fie parlita ca porcii, apoi pisat pe ea si tras in teapa.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult