Acasa MagazinLife Ioana Tăriceanu este notarul Columbenilor

Ioana Tăriceanu este notarul Columbenilor

scris de Z.V.
2 afisari

Soţia fostului premier Călin Popescu Tăriceanu este cea care a legalizat donaţia făcută de Irinel Columbeanu către soţia sa, Monica, constând într-un apartament în Bucureşti.

Ioana TariceanuInstanţa reţine, totodată,că reclamanta pârâtă (Monica Columbeanu, n.red.) nu a indicat în cererea principală care este domiciliul său actual.

În şedinţa publică din data de 25.02.2011 reclamanta a depus la dosarul cauzei – prin apărător – copia unui contract de donaţie – autentificat sub nr.1089/10.11.2008 de BNP Ioana Popescu Tăriceanu, contract prin care pârâtul reclamant a donat reclamantei pârâte imobilul apartament situat în Bucureşti.

Cum reclamanta pârâtă a înţeles să se prevaleze de acest act pentru a justifica domiciliul său actual, unde ar urma să locuiască împreună cu minora, în şedinţă publică pârâtul reclamant (Irinel Columbeanu, n.red.) a precizat că a început demersurile pentru revocarea donaţiei”, se precizează în documentele aflate la instanţă.

1 comentariu

geek-a-contra 01-03-2011 - 19:35

„Ioana Tăriceanu este notarul Columbenilor”
si care-i relevanta?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult