Acasa MagazinLife Ion Țiriac a organizat a 10-a ediție a vânătoarei de mistreți de la Balc

Ion Țiriac a organizat a 10-a ediție a vânătoarei de mistreți de la Balc

scris de C.S.
2 afisari

Ion Țiriac a găzduit în acest weekend, la Balc, tradiționala vânătoare anuală de mistreți, ajunsă la cea de-a zecea ediție. Printre oaspeții de seamă s-au numărat miliardarii Wolgang Porsche, proprietarul companiei omonime și Frantz Rauch, mogulul german al sucurilor naturale.

Vânătoarea anuală de mistreți de la Balc, organizată de Ion Țiriac, la a zecea ediție.

Vânătoarea de mistreţi din localitatea bihoreană Balc s-a desfășurat pe parcursul întregii zile de sâmbătă, în două runde, participanţii primind un scurt instructaj, iar gazda lor cerându-le să folosească responsabil arma de vânătoare. La partidă au participat gonaci selectaţi din localitatea bihoreană pentru a-i sprijini pe vânători. Pe lista participanților s-au regăsit și Klaus Mangold, fostul CEO al grupului Daimler, și Siegfried Wolf, responsabil pentru realizarea Jocurilor Olimpice de la Sochi.

La prânz, oaspeţii lui Ion Țiriac au luat o pauză de masă, gustând din mâncăruri tradiţionale, precum ciorbă de fasole în pâine şi miel la proţap cu murături. Ulterior, oaspeţii au luat parte la cea de-a doua repriză de vânătoare. La final, vânătorii au spus că s-au împuşcat până într-o sută de mistreţi, mai arată sursa citată.

Seara de la Balc s-a încheiat cu o petrecere dată de Ion Țiriac în cinstea invitaţilor, atmosfera fiind întreţinută de o formaţie de muzică lăutărească.

4 comentarii

ValVerde 12-01-2014 - 17:26

Wolgang Porsche o fi el miliardar dar nu mai e proprietarul lui Porsche SE.
De aia are timp de mistreti.

Titirca, de ce nu faceti si voi o greva a foamei ca ne omoara mistretii?
Ce ? Ei nu au suflet ?

ancuta 12-01-2014 - 19:07

Brava redactore!
o vanatoare, doua vanatoare!!
???

Antibasistul 13-01-2014 - 07:11

mistreți=basiști

Contra 13-01-2014 - 16:49

Lua-i-ar dracu’ de vanatori!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult