Acasa MagazinLife Ipoteză şoc. Mădălina Manole se droga. Soţul îi procura stupefiantele

Ipoteză şoc. Mădălina Manole se droga. Soţul îi procura stupefiantele

scris de Ziua Veche
2 afisari

Avocatul părinţilor Mădălinei Manole, Sin Bogdan Bărbuceanu, spune că, potrivit unei înregistrări, Mircea Petru i-ar fi procurat Mădălinei droguri.


Avocatul spune că pe înregistrare ar fi vocea lui Mircea Petru, care spunea că şi-a riscat libertatea pentru a-i procura Mădălinei droguri. Tot el face şi o ameninţare la adresa soacrei: „dacă nu se potoleşte, aduc eu doi moldoveni de ai mei s-o extermine”.

„Tatăl Mădălinei a văzut-o pe fiica sa, pe timpul verii, cu bluze cu mâneci lungi”, a mai spus Sin . Şi asta, în contextul în care există o mărturie zdrobitoare în dosar despre care vorbeşte tot avocatul: „Dânsul a fost cu ideea procurării Furadanului, dl Mircea Petru, întrucât avea probleme cu gazonul din curte, el a insistat, şi din declaraţii reiese că se afla în maşină cu Mădălina când a primit substanţa, ştia de existenţa ei şi de prezenţa ei în casă„.

Părinţii Mădălinei cred că aceste noi informaţii, dar şi rezultatele expertizei medico-legale, ar putea schimba dramatic cursul anchetei. Nu este pentru prima dată când părinţii Mădălinei au astfel de suspiciuni.

Ei au depus plângere la poliţia din Ploieşti pentru a identifica un bărbat, care ar fi încercat să-i escrocheze cu această inregistrare şi care s-a făcut nevăzut. Individul le-ar fi dat să asculte înregistrarea făcută cu telefonul mobil, în care soţul Mădălinei ar fi afirmat că şi-a „pus libertatea în joc, ca să îi aducă ei droguri”. Bărbatul le-ar fi spus că are mai multe astfel de înregistrări.

Soţul Mădălinei Manole nu a dorit să comenteze în niciun fel aceste afirmaţii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult