Acasa MagazinLife Iri a dat-o afară din casă pe Monica

Iri a dat-o afară din casă pe Monica

scris de D.P.
3 afisari

Monica Columbeanu a părăsit miercuri noaptea apartamentul de pe Calea Victoriei, donaţie de la soţul său, ea fiind ajutată de sora ei, Ramona Gabor, şi de câţiva prieteni. Aceasta după ce miercuri un executor judecătoresc o anunţase că soţul ei şi-a retras donaţia şi trebuie să părăsească locuinţa în 24 de ore. În caz contrar, va fi evacuată.


Monica Columbeanu

foto: realitatea.net


Mai mulţi angajaţi ai unei firme care asigură paza şi montează sisteme de alarmă au cărat timp de aproape trei ore bagajele Monicăi. Ea a plecat cu maşina unor prieteni (foto), lăsând în parcare automobilul de lux pe care obişnuia să-l folosească, notează realitatea.net.

Mai mult, Irinel Columbeanu le-a transmis miercuri dimineaţă educatoarelor de la grădiniţă să nu-i mai permită Monicăi s-o ia pe Irina.

“Mama ei urmează să trăiască în America, iar acolo nu s-a simtit deloc bine, nici ea, nici bunica ei. Amândouă au zis că nu se mai întorc”, a declarat Irinel Columbeanu.

Războiul dintre cei doi soţi este abia la început. Urmeză recursul Monicăi la decizia prin care Irina a fost încredinţată temporar tatălui şi procesul de divorţ.

2 comentarii

Ereticul 03-03-2011 - 10:37

Donatia se revoca, nu se retrage.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult