Acasa MagazinLife Iri la un pas de libertate. Monica vrea să divorţeze!

Iri la un pas de libertate. Monica vrea să divorţeze!

scris de Ziua Veche
2 afisari

Monica Columbeanu este decisă să pună capăt poveştii de iubire căreia, timp de patru ani, i-a fost eroină. Numeroasele scandaluri legate de infidelităţile lui Irinel par să fi cântărit greu în decizia „Divei de la Izvorani” de a încheia socotelile cu cel care a adus-o în lumina reflectoarelor, anunţă ziarulnational.com.

Plecată pentru a doua oară, în mai puţin de o lună, pe tărâmuri americane, Monica Columbeanu va reveni luni seară în România.

Surse apropiate familiei Columbeanu au declarat că întoarcerea Monicăi ar avea un singur scop: să finalizeze ceea ce multă lume bănuia că se va întâmpla, şi anume să intenteze divorţul.

„Deşi iniţial Monica a încercat din răsputeri să treacă peste scandalul cu cele două blonde care l-au penibilizat pe Irinel şi i-au creat ei, în primul rând, prejudicii de imagine, acum ea s-a hotărât să pună capăt relaţiei”, declară una dintre surse.

Mai mult, Irinel a fost surprins din nou în compania celor două blonde, într-o staţiune montană, la scurtă vreme de la izbucnirea scandalului. Chiar dacă, potrivit apropiaţilor, Monica ar fi fost capabilă de o reconciliere cu Irinel, datorită fiicei lor, Irina, acest ultim episod ar fi fost cel care ar fi pus capac răbdării sale.

„Nu poate accepta faptul că nişte necunoscute ajung să facă aşa carieră pe spatele muncii sale. La mijloc nu e numai acest incident, ci şi faptul că Monica nu mai crede că Irinel se va schimba şi că va putea fi un tată model pentru fiica sa. Asta o îngrijorează cel mai mult pe ea”, mai susţin sursele noastre.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult