Acasa MagazinLife Irina Columbeanu are rubeolă

Irina Columbeanu are rubeolă

scris de Roland Catalin Pena
4 afisari

O ambulanţă a ajuns joi la Izvorani, la reşedinţa omului de afaceri Irinel Columbeanu. Medicii spun că fiica miliardarului are rubeolă.

Irina Columbeanu are rubeola

foto: fashionlife.ro

Joi, magistraţii Tribunalului Bucureşti vor face publică motivarea în cazul deciziei, prin care Irina i-a fost încredinţată Monicăi Columbeanu până la soluţionarea divorţului. Deşi instanţa s-a pronunţat în urmă cu trei zile, fetiţa nu a ajuns deocamdată în grija mamei sale, informează Realitatea.net.

Micuţa e bolnavă de rubeolă conform medicilor de pe ambulanţă care au fost solicitaţi în jurul orei 11.00. Cadrele medicale au ajuns la reşedinţa omului de afaceri şi i-au prescris micuţei un tratament specific acestei boli. Medicii i-au recomandat tatălui să nu o lase să meargă la grădiniţă şi să nu primească vizite.

Irinel a refuzat în repetate rânduri să o încredinţeze pe fetiţă mamei sale, astfel că Monica a trebuit să aştepte motivarea deciziei de către instanţă. Avocatul Monicăi va ridica înscrisul de la tribunal, în cursul zilei de joi, şi apoi va merge la reşedinţa de la Izvorani împreună cu un executor judecătoresc.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult