Acasa MagazinLife Irina Columbeanu: Mami mă bătea! – AUDIO

Irina Columbeanu: Mami mă bătea! – AUDIO

scris de B.C.R
3 afisari

O înregistrare postată pe Internet stârneşte din nou scandal în procesul de divorţ dintre Monica şi Irinel Columbeanu. Fetiţa cuplului, Irina, se presupune că stă de vorbă cu bona despre mama ei şi despre posibilitatea de a rămâne în grija acesteia.

monica-irina-columbeanu-mami-ma-batea„N-o plac pe mami„, spune fetiţa în înregistrare.

„Nu vreau să vină să mă ia pentru că nu-mi place de ea. Asta e”, continuă Irina.

„Trebuie să fie un motiv pentru care nu-ţi place de ea”, îi spune bona.

„Pentru că m-a bătut în America. Şi aici m-a bătut, când eram mai mică”, răspunde fetiţa.

„Eu aveam doi ani şi mergeam la grădiniţă la grupa mică, venea cu bunica să mă ia. bătea când făceam prostioare, nu ştia că trebuie să se ierte”, mai spune fetiţa.

Monica Columbeanu a încercat de patru ori să o ia pe Irina de la vila din Izvorani, fără niciun succes. Aceasta s-a decis în cele din urmă să apeleze la un executor judecătoresc, aşa că a depus o cerere de încuviinţare a micuţei, cerere care a fost soluţionată joi.

Vezi aici şi filmuleţele postate de Irinel Columbeanu în urmă cu o lună pe YouTube, în care Irina spunea că Monica a bătut-o în SUA.

2 comentarii

Clau 14-04-2011 - 17:02

Fetita chiar a fost maltratata. E mai matura in idei ca si un adolescent si copila va suferi enorm daca va fi cu mama ei. Sunt medic( nu psiholog ) si putina psihologie pe care o stiu da de inteles ca fetita a fost marginalizata si traumatizata de mama sa si fetitei ii va fi frica sa recunoasca aceste lucruri de fata cu mama ei , pentru ca e frica de ea . Incercati sa nu o lasati cu mama ei pentru ca fetita va suferi toata viata. Va doresc succes in custodie d-le Columbeanu si sa va aparati fetita , daca ajunge la fosta sotie nu o sa mai puteti sa o scoate-ti din starea aceasta speriata si de frica fetita va face exact cum zice mama pana la varsta in care va putea sa aleaga singura si sa inteleaga de unde ati plecat dumneavoastra si de unde a plecat fosta sotie( va intelege mai bine fetita cand va putea sa inteleaga ca excursia din America nu ar fi putut avea loc daca dvs. nu ati fi avut bani. Si va intelege statutul dvs. si al mamei sale.) . Va doresc succes.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult