Acasa MagazinLife Irinel Columbeanu a dus-o pe Irina la vila din Izvorani. Primele reacţii

Irinel Columbeanu a dus-o pe Irina la vila din Izvorani. Primele reacţii

scris de L.M.
9 afisari

 Lovitură de teatru în războiul Columbeanu: Judecătoria Buftea a hotărât ca Irina Columbeanu să se întoarcă la tatăl ei, la vila din Izvorani. Decizia a fost dată în absenţa mamei, care este plecată de săptămâna trecută în Statele Unite, pentru a onora un contract.

Irinel Columbeanu a dus-o pe Irina la vila din Izvorani

Vă aflaţi la reşedinţa Irinei Columbeanu. Nu eu am câştigat o luptă astăzi ci Irina a câştigat o luptă cu cei care au îndepărtat-o pe ea de mediul ei natural. Este o victorie a unui copil, care în sfârşit îşi regăseşte mediul moral şi financiar în care să crească. Este o victorie a tuturor, noi cei trei. Monica este mereu binevenită să-şi vadă fiica, la fel şi bunica şi oricine vrea Irina să vadă, de exemplu Ramona. Eu am încercat să iau legătura cu ele să-i pregătească lucrurile Irinei ca să le iau. Vom continua să păstrăm legăturile. Am mers la grădiniţă să o vizitez împreună cu guvernanta ei, atunci nu ştiam rezulatatul procesului de astăzi. Acolo am aflat că rezultatul se va anunţa mai târziu şi am decis să stăm acolo până când află. A venit şi Irina şi ne-am jucat cu ea şi mi-a spus că ne-a visat pe toţi şi că a visat că o să vină la Izvorani. Apoi am aflat decizia instanţei şi am plecat cu toţii acasă când s-a terminat programul la grădiniţă. Irina este fericită, vrea să se ducă să culeagă nişte căpşuni. Vreau să facă acest lucru departe de ochii camerelor. A vrut să se bălăcească în piscină, a observat că este răcoare în camera ei„, a declarat Irinel Columbeanu pentru Cancan TV.

Irinel Columbeanu este 100% convins că  Monica se va bucura  enorm că el a luat-o pe Irinuca  la Izvorani.

Cred că Monica se va bucura că am luat-o pe Irina. Cred că dacă se gândeşte la binele copilului nu are cum să nu se bucure, asta dacă nu se va lăsa influenţată de obiectele malefice din jurul ei„, a concluzionat milionarul de la Izvorani.

 Decizia instanţei

 Judecătoria Buftea a luat, luni, în discuţie o cerere în care Irinel Columbeanu solicită încredinţarea fiicei sale până la pronunţarea definitivă a divorţului. Cererea a fost formulată în 6 mai.

Instanţa a dispus ca Irinel Columbeanu să preia custodia fiicei sale, însă decizia nu este definitivă, putând fi contestată la Tribunalul Bucureşti.

La termenul de luni, magistrata de la Judecătoria Buftea a fost recuzată de avocaţii fotomodelului Monica Columbeanu, din motive de părtinire faţă de soţul clientei lor, cererea apărării fiind însă respinsă.

Motivaţia recuzării judecătoarei a fost că, deşi la termenul de judecată anterior, din 23 mai 2011, a fost solicitată o anchetă socială la domiciliul Monicăi din imobilul pus la dispoziţie de prietenul Ramonei Gabor, Gabi Bădălău – anchetă socială efectuată şi aflată la dosarul cauzei – avocaţii Monicăi au solicitat o nouă anchetă socială, la noua adresă a acesteia, din sectorul 2, unde aceasta ar urma să se mute după ce va fi mobilată casa, potrivit unui comunicat remis Mediafax.

În fapt, însă, Monica refuză să îşi schimbe domiciliul pe care în toate actele şi-l declară ca fiind la Izvorani, potrivit sursei citate.

Ca argumente, avocaţii Monicăi Columbeanu au depus în instanţă două documente privitoare la noul apartament unde au susţinut că „Irina Columbeanu are condiţii de locuit mai bune ca la Izvorani„. Unul dintre documente se referă la un contract de barter din 29 aprilie în care Monica are calitatea de prestator de servicii şi se obligă la prestarea unor servicii în schimbul cărora urmează să primească folosinţa unui apartament timp de 2 ani, iar cel de-al doilea a fost un proces verbal de predare primire din 19 mai 2011 a imobilului.

Judecătoria Buftea a respins ca nelegală cererea Monicăi Columbeanu privind faptul ca ancheta socială privind soluţionarea solicitării de reîncredinţare a minorei să se facă la noul apartament al acesteia din sectorul 2 al Capitalei, pe motiv că Monica ar fi ascuns existenţa acestui domiciliu, «dovedind părtinire şi lipsă de obiectivitate»”, au informat, luni, avocaţii Tripona Murgu şi Ionuţ Dojană.

Astfel, avocaţii Monicăi Columbeanu (aflată în proces de divorţ cu omul de afaceri Irinel Columbeanu) au recuzat-o pe judecătoare.

Modul de soluţionare a acestei instanţe dovedeşte părtinire. Ne-a fost încălcat dreptul de a prezenta în scris, motivată şi documentată, cererea de recuzare„, au precizat avocaţii fotomodelulului.

Ei au mai spus că o hotărâre judecătoarească de reîncredinţare a Irinei către Irinel Columbeanu nu va avea efecte juridice până ce decizia Tribunalului Bucureşti din 4 aprilie nu va fi desfiinţată.

Tribunalul Bucureşti a decis, în 4 aprilie, ca Irina să fie încredinţată temporar mamei ei, Monica Columbeanu, admiţând astfel recursul acesteia faţă de decizia Judecătoriei Buftea, care dăduse fetiţa în grija tatălui, până la soluţia finală privind divorţul.

Monica Columbeanu a luat-o pe Irina de la Izvorani în 15 aprilie, după ce, în urma învestirii cu titlu executoriu a deciziei Tribunalului Bucureşti, a venit de la reşedinţa soţului ei însoţită de un executor judecătoresc, avocaţi şi poliţie.

Monica Columbeanu este plecată în Statele Unite, unde are de onorat un contract.

În 25 mai, Monica Columbeanu i-a propus soţului său un acord privind custodia fiicei lor, ca urmare a unei solicitări făcute de omului de afaceri Irinel Columbeanu prin care cerea ca soţia sa să fie de acord ca Irina să poată sta temporar la Izvorani, potrivit avocaţilor Ionuţ Dojană şi Tripona Murgu.

Acest demers nu reprezintă o renunţare la obligaţia Monicăi Columbeanu de creştere şi educare a Irinei, ci un beneficiu pentru creşterea normală şi armonioasă a fetiţei„, precizează avocaţii acesteia.

În urma unei solicitări transmise personal de Irinel Columbeanu, în prezenţa avocaţilor acestuia, imediat după amânarea judecătorii cererii de reîncredinţare a Irinei de către Judecătoria Buftea, din 23 mai, Monica a fost rugată să fie de acord ca fiica lor să poată sta temporar la Izvocari.

Astfel, avocaţii Ionuţ Dojană şi Tripona Murgu au înaintat „o propunere concretă şi condiţionată prin care fetiţa să poată sta temporar şi că tatăl acesteia”, raţiunea demersului fiind dorinţa Monicăi Columbeanu ca soţul acesteia să facă parte în mod activ din viaţa acesteia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult