Acasa MagazinLife UPDATE-Irinel Columbeanu a făcut-o curvă pe Monica în faţa judecătorilor

UPDATE-Irinel Columbeanu a făcut-o curvă pe Monica în faţa judecătorilor

scris de L.M.
2 afisari

UPDATE ora 15.45-Irinel Columbeanu a câştigat încă odată bătălia cu Monica. Irina, fiica celor, doi, va rămâne cu tatăl, cel puţin până pe 4 aprilie, când va avea loc un nou proces de divorţ. Decizia a fost luată de Tribunalul Bucureşti.

Mi se pare o decizie absolut corectă, care reprezintă o victorie a Irinei. În legătură cu afectarea Irinei, părerea mea e că oricum a fost mult mai mult afectată de tratamentele şi de bătăile primite decât de contorsiunile judiciare„, a declarat Irinel Columbeanu la Realitatea TV.

Monica şi Irinel Columbeanu s-au prezentat, luni dimineaţă, la Tribunalul Bucureşti, pentru judecarea recursului făcut de fotomodel faţă de decizia Judecătoriei Buftea.

Familia Columbeanu isi arunca vorbe grele in instanta

Familia Columbeanu

Avocaţii lui Irinel Columbeanu au depus o întâmpinare privind respingerea recursului făcut de Monica Columbeanu.

De asemenea, Irinel Columbeanu a depus în instanţă patru CD-uri pe care cel mai probabil se află imaginile privind discuţiile dintre el şi mama Monicăi, o transcriere a acestora, precum şi document referitor la care au cerut să fie depus la caseta de valori a instanţei şi care să nu poată fi studiat de către soţia sa, informează Realitatea.net.

În replică, avocaţii Monicăi Columbeanu au cerut amânarea judecării recursului pentru a putea studia întâmpinarea depusă, solicitare care a fost admisă. Următorul termen în acest proces a fost stabilit pentru 4 aprilie.

În plus, apărarea fotomodelului a mai cerut instanţei suspendarea efectelor deciziei Judecătoriei Buftea. Referitor la acest aspect, Irinel Columbeanu a spus instanţei că, în opinia sa, „un copil nu are ce căuta sub acelaşi acoperiş cu o persoană cu moravuri uşoare„.

Instanţa Tribunalului Bucureşti urmează să ia o decizie cu privire la suspendarea efectelor Judecătoriei Buftea privind încredinţarea fetiţei, prin ordonanţă preşedinţială, tatălui său, până la pronunţarea definitivă a divorţului.

Monica şi Irinel Columbeanu au plecat spre Judecătoria Buftea, unde urmează să se judece procesul de divorţ.

5 comentarii

digital 21-03-2011 - 12:48

daca a facut-o asa nu a gresit prea mult dar trebuia sa se semneze si el cu:*peste*!!senilu dreq!!

Parpanghel, Nu ,Virinelu, a facut-o ! 21-03-2011 - 13:32

El doar a preluat-oooo!Iar ga. borata pune botuu la baniu!In raport la cate a mai pus, nici o problema!

Ciu Huhu 21-03-2011 - 22:01

pai si n-are dreptate Irinel?

Un curvar batran 22-03-2011 - 00:40

Chiar si o curva poate fi o mamica buna. In fond, femeile care au fost mai „curve” au avut mai multi urmasi si in consecinta, cu mare probabilitate, ne putem considera copiii unor „curve”. Iar necurvele sunt in general nevrotice. Sa va feriti de ele ca de dracu.
Cat despre Irinel, este un bou. Trebuia sa-si tina „curva” acasa si sa faca cu ea multi copii, nu sa o arate peste tot. Vorba aia, ochiul fura.

mihu 22-03-2011 - 21:18

L.M. lasa-te de meserie frate, ca esti pe langa… Irinel se referea la Ramona Gabor, atunci cand Monica a propus ca aia mica sa stea cu ea in casa sora-sii…

E greu cu potriveala cand esti dus cu pluta…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult