Acasa MagazinLife Iris deschide concertul Alice Cooper de la Bucureşti

Iris deschide concertul Alice Cooper de la Bucureşti

scris de L.M.
5 afisari

Rockerul american, Alice Cooper, care va concerta pe 14 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti, va pune în scenă un spectacol demn de un film de groază, din care nu vor lipsi instrumentele medievale de tortură, cămăşile de forţă şi mai mulţi litri de sânge artificial.

alice_cooperShow-ul, care se numeşte „No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns”, face parte din imaginea pe care Alice Cooper (63 de ani) şi-a construit-o de-a lungul timpului. Dacă în concertele anterioare din cadrul acestui turneu, Cooper a plimbat prin lume câţiva şerpi, în urma noilor reglementări internaţionale privind transportul unor astfel de animale, reptila care va fi folosită în spectacolul de la Bucureşti provine de la un crescător local. Şarpele va urca pe scenă în postura tradiţională de „guler” pentru legendarul rocker, scrie adevarul.ro.

Din „ingredientele” concertului de la Bucureşti vor mai face parte şi torturile, la care se va supune Cooper pe scenă. Încătuşat în cămaşă de forţă şi chinuit de asistente sanitare sadice, electrocutat pe scaunul electric, „Răul originar” este în final decapitat cu o ghilotină. Din playlistul concertului fac parte piese celebre precum „ I’m Eighteen”, „No More Mr. Nice Guy”, „Poison” sau „Billion Dollar Babies”.

În deschiderea spectacolului de la Bucureşti va cânta trupa Iris, începând cu ora 19.30, accesul fiind permis în perimetrul de concert de la ora 18.30.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult